Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

EARTH HOUR 2017: water en vuur

25 maart 2017/ 17:30 - 22:15

WNF-earth-hour

Op zaterdag 25 maart 2017 is het weer Earth Hour! De dag waarop overal ter wereld het licht één uur uit gaat. Het Wereld Natuur Fonds vraagt hiermee aandacht voor een duurzame toekomst van de aarde.

In het kader van deze happening, nodigen wij jou uit voor ons exclusieve Earth Hour-event op landgoed Amelisweerd en Rhijnauwen bij Bunnik (Utrecht). Gegarandeerd een unieke en sfeervolle beleving!

Wat houdt het event in?

We heten je vanaf 17.30 uur welkom op het mooie terrein van Stayokay te Bunnik. Om de avond af te trappen, beginnen we met een sprookjesachtig verlichte kanotocht over de Kromme Rijn. Klaar met kanoën? Warm je lekker op aan een van de vuurtjes, met een drankje en een hapje. Om 20.30 uur is het Earth Hour en gaan de lichten uit. Dan start ook de vegetarische BBQ in het donker. In het licht van de fakkels en vuurtjes om je heen kan je gelukkig wel zien wat er op je bord ligt! Tijdens het eten genieten we van de akoestische livemuziek van de Stranger Blues band. Verder kun je een optreden verwachten van de vuurartiesten van Cirque du Freak en zorgt LiGHT-UP Collective voor prachtige, interactieve projecties om je over te verbazen.

De opbrengst van het evenement komt ten goede aan de bescherming van de haai. En dat is helaas hard nodig. Van alle haaiensoorten wordt 33 procent ernstig bedreigd. Veruit de grootste bedreiging voor haaien is consumptie. Uit onderzoek blijkt dat jaarlijks naar schatting honderd miljoen haaien worden gedood om hun vlees, vinnen en kraakbeen. Als afsluiter van de avond wordt er meer verteld over de bedreiging van de haai en wat jij kan doen om dit tegen te gaan.

Kinderen zijn uiteraard welkom. Houd er wel rekening mee dat het event tot laat duurt (ongeveer 23:00 uur).

Dus: help de haai door deze mooie avond met ons te delen. Meld je aan via utrecht@wnfregioteam.nl (kan tot 18 maart). Meer info: http://www.wnf.nl/eh-utrecht. Tot 25 maart!

———————————————————————————–
Earth Hour 2017:

Een sprookjesachtige kanotocht over de Kromme Rijn.
Vega BBQ in het donker.
Vuurspuwers en andere artiesten.
Interactieve lichtprojecties tegen het landgoed aan.
Akoestische livemuziek.
En nog veel meer!

Gegevens

Datum:
25 maart 2017
Tijd:
17:30 - 22:15
Site:
https://www.facebook.com/events/282451928840902

Locatie

Stayokay Utrecht-Bunnik
Rhijnauwenselaan 14b
Bunnik, 3981 HH Netherlands

Organisator

WNF Regioteam Utrecht

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!