Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Expositie Amelisweerd 29 oktober 2017

29 oktober 2017/ 12:00 - 17:00

EXPOSITIE-AMELISWEERD

Kunst en winterse horeca op Utrechtse bostuinderij Amelis’Hof

Op de eerste dag van de wintertijd vindt er een openluchttentoonstelling plaats op de biologische bostuinderij Amelis’Hof op 29 oktober. Deze fraai gelegen historische moestuin op landgoed Amelisweerd biedt plaats aan zes kunstenaars en hun op de natuur geïnspireerde werk. Hun kunst verbaast, ontroert en troost. Wat is nu een betere besteding van het uurtje extra van deze dag dan een expositie te bezoeken die het gemoed verlicht?

 

Een keramist, een schilder, een beeldhouwer, een viltkunstenaar en twee fotografen tonen hun werk in en aan de monumentale schuur, in de historische kas en buiten op het land.
Winterse hapjes en drankjes van ZoetZensatie en een mooi vuur omlijsten de expositie. Bij slecht weer kunnen gasten terecht in de historische 17e eeuwse boerenschuur midden in de tuinderij.
De toegang is gratis.

 

De exposanten

Rhodé Bouter, hoffotograaf van de Amelis’Hof, zoekt de verstilling in het detail en de schoonheid in de vergankelijkheid.
Liesbeth Hovenkamp schildert met wol.
Monique Polman maakt organische groeisels van brons en keramiek.
Karin Groeneweg geeft met transparante lagen over elkaar schilderend haar innerlijke beleving weer van de natuur om haar heen. Haar werk ontstaat intuïtief.
Anne Korfage hakt zonder vooropgezet plan direct in steen, een spannend, boeiend en langdurig gesprek met zichzelf.
Ed van der Kerff maakt met behulp van fotografie andere werelden door verschillende foto’s te combineren tot één beeld vol fantasie en een vleugje humor.

Je bent welkom op zondag 29 oktober tussen 12.00 en 17.00 uur.
Tuinderij Amelis’Hof, Koningslaan 9a, 3981 HD Bunnik, www.amelishof.nl.
Parkeren kan op de parkeerplaats Oud Amelisweerd aan de Koningslaan in Bunnik. Loop van daar alsmaar rechtdoor, tussen MOA en de Veldkeuken door, bruggetje over en dan gelijk links. Vervolgens zie je vrij snel aan je linkerhand de ingang van de Amelis’Hof.

Gegevens

Datum:
29 oktober 2017
Tijd:
12:00 - 17:00
Evenement Categorieën:
,

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!