Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

MOA-Café: Jan Siebelink

27 juli 2018/ 16:30 - 18:00

jan siebelink moa

Op vrijdag 27 juli zal alweer de volgende editie van het MOA-Café plaatsvinden. Samen met schrijver JAN SIEBELINK duiken we de literaire diepte in. Zoals altijd gaan we in gesprek over de tentoonstelling ‘Flower Power’ en het werk van Siebelink, genieten we van live muziek en de literaire bijdrage van SALON SAFFIER.

Jan Siebelink mag dan onlangs tachtig jaar geworden zijn, zijn werk telt nog altijd mee! Met verschillende bestsellers op zijn naam, zoals ‘Knielen op een bed violen’, ‘Suezkade’ en ‘Vera’ is Siebelink een toonaangevend schrijver. Zijn werk laat zich kenmerken door de gewone mens die in een ander licht toch bijzonder wordt. Zoals het hoort, volgens Siebelink, want literatuur hoort mensen bijzonder te maken. Zijn persoonlijke stempel geeft de werken ieder een uniek karakter. Als kroon op zijn werk is Siebelink ook nog eens de auteur van het Boekenweekgeschenk van 2019!

INFO
Datum: vrijdag 27 juli van 16.30 – 18.00 uur
Toegang: € 17,50 (incl. museumentree)
Museumkaart: €12,50 (incl. museumentree)
Aanschuifdiner in de Veldkeuken 18.00 – 20.30 uur (€ 20,-)

LET OP
Aanmelden is noodzakelijk. Mail naar info@moa.nl o.v.v. MOA-Café. Vermeld bij uw aanmelding ook of u gebruik wilt maken van het Aanschuifdiner.

OVER MOA-CAFÉ
MOA-Café is een programma van MOA | Museum Oud Amelisweerd met bijzondere gasten, (live) muziek, literatuur en film. Tijdens tentoonstelling Flower Power staan bloemen centraal bij het MOA-Café. Het volgende café zal plaatsvinden op vrijdag 31 augustus met Ann Demeester, directeur Frans Hals Museum, en Joyce Gogging van de Universiteit van Amsterdam.

Gegevens

Datum:
27 juli 2018
Tijd:
16:30 - 18:00
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://www.facebook.com/events/334972420369954/

Locatie

MOA Museum Oud Amelisweerd
Koningslaan 9
Bunnik, 3981 HD Netherlands

Organisator

MOA Museum Oud Amelisweerd
E-mail:
noreply@facebookmail.com

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!