Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

MOA-Café met Huub Oosterhuis

30 juni 2017/ 16:30 - 18:00

Op vrijdag 30 juni komt theoloog, dichter en schrijver Huub Oosterhuis naar MOA-café om te vertellen over zijn boek ‘Wolf en lam’. Directeur Yvonne Ploum gaat met Huub Oosterhuis in gesprek over dit boek en over de tentoonstelling TIER. Oosterhuis leest ook voor uit eigen werk.

Sopraan Helena Biemond zorgt voor de muzikale omlijsting. Helemaal in de geest van tentoonstelling TIER, zingt Helena liederen rondom het thema ‘dieren’. Met Helena Biemond stond Huub Oosterhuis al eerder op podia in het hele land. In het psalmenprogramma ‘Hier nu hoor mij’ werd voordracht van Huub Oosterhuis gecombineerd met de vrije zang van Helena Biemond en het pianospel van Henri Heuvelmans.

MOA-CAFÉ MET HUUB OOSTERHUIS
Toegang: € 17,50 (excl. museumentree)
Aanschuifdiner in de Veldkeuken 18.00 – 20.30 (€ 20,-)

Aanmelden is noodzakelijk: info@moa.nl o.v.v. MOA-Café. Vermeld bij uw aanmelding ook of u gebruik wilt maken van het Aanschuifdiner.

WOLF EN LAM
‘Wolf en lam’ is Oosterhuis’ eerste boek met verhalen. Eerlijk bedacht, soms waargebeurd. Over heel verschillende mensen, die hij liefheeft zoals ze zijn. Over herkenning en vervreemding, over dood en liefde sterker dan de dood.

MOA-CAFÉ
MOA-Café is een programma met bijzondere gasten (live) muziek, literatuur en film i.s.m. literair theater Salon Saffier.

Gegevens

Datum:
30 juni 2017
Tijd:
16:30 - 18:00
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://www.facebook.com/events/1888992614701984

Locatie

MOA Museum Oud Amelisweerd
Koningslaan 9
Bunnik, 3981 HD Netherlands

Organisator

MOA Museum Oud Amelisweerd
E-mail:
noreply@facebookmail.com

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!