Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Oerkracht – adem & koude training

27 januari 2017/ 10:00 - 14:00

OERKRACHT
adem en koude- training voor winterzwemmen in de Kromme Rijn

Terug naar de basis. Natuur, ademhaling, kou, de verbinding met elkaar, goed eten. Hollandse Indianen en The Cool Way slaan de handen ineen en bieden je deze oeroude nieuwe ervaring aan.

WAT WE GAAN DOEN

Marieke van Hollandse Indianen begeleidt het eerste deel van de ochtend, waarin ademhaling centraal staat. Zij zal je doeltreffende technieken leren om warm te worden, te focussen en je aandacht bij jouw lijf te houden.

In het tweede deel zal Douwe van The Cool Way de koudetraining begeleiden, wat start met een voorbereidende training om te leren ontspannen in de kou. Gezamenlijk gaan we daarna onder zijn begeleiding de Kromme Rijn in. Na afloop heeft hij speciale oefeningen om weer warm te worden.

Na deze winterse ervaring is het tijd om rond de haard bij te komen met een smakelijke biologische lunch en een kop dampende chocolademelk.

OVER DE INSTRUCTEURS

Douwe van den Berg is al jaren gefascineerd door de wisselwerking tussen lichaam en geest. Op dit moment is hij de jongste instructeur van de Wim Hof Methode ter wereld. Daarnaast heeft hij veel andere methodes bestudeerd, waaronder vechtsporten (vooral kung fu en systema), acrobatiek en vele andere vormen van beweging, verschillende ademhalingsmethodes en meditatie. Op een speelse manier begeleidt hij mensen om meer uit zichzelf te halen.

*Meer info op http://www.thecoolway.nl

Marieke Koesveld werkt als ademcoach en zorgcoördinator, vanuit het bijzondere landgoed Amelisweerd. De adem inzetten als simpel en krachtig middel om de psyche van mensen meer in evenwicht te brengen, dat is haar missie. Na jaren werkervaring in de psychiatrie, focust ze zich nu op behandeling van stressklachten door middel van specifieke ademhalingstechnieken. Haar rust en down to earth werkwijze in de natuur laat mensen letterlijk even op adem komen.

* Meer info op http://www.facebook.com/hollandseindianen

PRAKTISCH

Meenemen: zwemspullen, een handdoek en warme kleding.
Datum: vrijdag 27 januari, van 10:00 tot 14:00
Prijs: € 55,- inclusief biologische & vegetarische lunch, warme chocolademelk, koffie en thee
Locatie: Tuinderij de Volle Grond, Koningslaan 5a Bunnik, Nieuw Amelisweerd

Aanmelden kan via info@hollandseindianen.nl
of bel/app Marieke op 06- 3088 3451

Winterse groet!

Douwe en Marieke

Gegevens

Datum:
27 januari 2017
Tijd:
10:00 - 14:00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.facebook.com/events/310565219344368

Locatie

Hollandse Indianen
Koningslaan 5a
Bunnik, 3981HD Netherlands

Organisator

Hollandse Indianen
E-mail:
noreply@facebookmail.com

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!