Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Oerkracht

3 november 2017/ 10:00 - 14:00

Oerkracht. Adem- en koudetraining in de Kromme Rijn.
* 1 plek vrijgekomen*

Terug naar de basis. Natuur, ademhaling, kou, de verbinding met elkaar, goed eten. Hollandse Indianen en The Cool Way slaan de handen ineen en bieden je deze oeroude ervaring aan.

WAT WE GAAN DOEN

Marieke van Hollandse Indianen begeleidt het eerste deel van de ochtend, waarin ademhaling centraal staat. Zij zal je doeltreffende technieken leren om warm te worden, te focussen en je aandacht bij jouw lijf te houden.

In het tweede deel zal Douwe van The Cool Way de koudetraining begeleiden, wat start met een voorbereidende training om te leren ontspannen in de kou. Gezamenlijk gaan we daarna onder zijn begeleiding de Kromme Rijn in. Na afloop heeft hij specifieke oefeningen om weer warm te worden.

Na deze winterse ervaring is het tijd om rond de haard op temperatuur te komen met een smakelijke biologische lunch en een kop dampende chocolademelk.

OVER DE INSTRUCTEURS

Douwe van den Berg​is al jaren gefascineerd door de wisselwerking tussen lichaam en geest. Op dit moment is hij de jongste instructeur van de Wim Hof Methode ter wereld. Daarnaast heeft hij veel andere methodes bestudeerd, waaronder vechtsporten (vooral kung fu en systema), acrobatiek en vele andere vormen van beweging, verschillende ademhalingsmethodes en meditatie. Op een speelse manier begeleidt hij mensen om meer uit zichzelf te halen.

Marieke Koesveld ​werkt als ademcoach vanuit het bijzondere landgoed Amelisweerd. De adem inzetten als eenvoudig middel om mensen vanuit ontspanning vitaal en krachtig te laten zijn, dat is haar missie. Na jaren werkervaring in de psychiatrie, focust ze zich nu op het reduceren van stressklachten door middel van specifieke ademhalingstechnieken. Haar rust en down to earth werkwijze in de natuur laat mensen letterlijk even op adem komen.

PRAKTISCH

Meenemen: zwemspullen (badjas en waterschoenen zijn erg fijn), een handdoek en warme kleding.

Datum: vrijdag 3 november, van 10:00 tot 14:00
Locatie: Tuinderij de Volle Grond, Koningslaan 5a Bunnik, Amelisweerd

Nog 1 plekje! Aanmelden: info@hollandseindianen.nl
(volgende datum: 2 februari 2018)

Op je gezondheid, Douwe & Marieke

Foto: AD jan .2017, Koen Laureij

Gegevens

Datum:
3 november 2017
Tijd:
10:00 - 14:00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.facebook.com/events/2001304446821522

Locatie

Hollandse Indianen
Koningslaan 5a
Bunnik, 3981HD Netherlands

Organisator

Hollandse Indianen
E-mail:
noreply@facebookmail.com

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!