Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Storytrail landgoedwandeling Amelisweerd

10 september 2017/ 14:00 - 15:30

Storytrail verteller Godefridus Amelisweerd

Amelisweerd is het meest geliefde wandelbos van Utrecht. Maar wat veel wandelaars niet weten, is dat zich tussen de eeuwenoude bomen heel bijzondere verhalen schuil houden. Verhalenverteller Godefridus vertelt u die verhalen tijdens een avontuurlijke Storytrail landgoedwandeling op zondag 10 september. Ga mee en geniet van een kleurrijke vertelvoorstelling in paradijselijke sfeer.

Godefridus is een geboren verteller. Hij neemt u mee naar het verre verleden en schudt de ene spannende legende na de andere uit zijn mouw. Zo maakt u kennis met ridder Amelius, die Amelisweerd zijn naam schonk. Met koning Lodewijk Napoleon, die zich hier in 1808 vestigde en al na acht dagen weer vertrok. Met een zonderlinge 18e-eeuwse markies. En met de smaak van de moestuin. De Storytrail landgoedwandeling Amelisweerd is een sprookjesachtige mix van geschiedenis, natuur en verteltheater.

De Storytrail landgoedwandeling Amelisweerd begint op zondag 10 september 2017 om 14.00 uur bij het terras van De Veldkeuken, Bunnik. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/wandeling-landgoed-amelisweerd. Reserveer nu met de kortingscode STORYTRAIL7GE5619 en betaal slechts € 12,- per persoon (kinderen: € 4,-).

Gegevens

Datum:
10 september 2017
Tijd:
14:00 - 15:30
Evenement Categorie:
Site:
https://storytrail.nl/event/wandeling-landgoed-amelisweerd-verhalenverteller-godefridus/?instance_id=107

Locatie

de Veldkeuken
Koningslaan 11a
Bunnik, 3981 HD Netherlands
Site:
www.veldkeuken.nl

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!