Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Utrecht Science Park Marathon 2017

19 maart 2017

utrecht science park marathon

Op zondag 19 maart 2017 vindt de Utrecht Science Park Marathon plaats. Een groot deel van de langere afstanden loopt over het landgoed Rhijnauwen.

Je kunt deelnemen aan diverse afstanden. Voor kinderen tot 12 jaar is er de 1km of 1,7km Wilhelmina Kinderziekenhuis Kidsrun. Daarnaast is er de ROC Midden Nederland 5 kilometer en de RTV Utrecht 10km. Tot slot zijn er de Halve marathon en de Utrecht Science Park Marathon.

De parcoursen van de diverse afstanden zijn zo afwisselend mogelijk gemaakt, maar er is ook rekening gehouden met het beperken van de overlast voor het verkeer. Het parcours van de Utrecht Science Park Marathon bestaat uit 2 ronden. De halve marathon lopers lopen dit parcours 1 keer. Vanaf de start op het Science Park loopt het parcours door het centrum van Utrecht via de Maliebaan, Singels en de Dom. Daarna wordt koers gezet richting de natuur aan de Oostzijde van de stad. De Gemeente Bunnik wordt doorkruist om de ronde te eindigen op de Uithof.

De 5km loopt voornamelijk door het Landgoed Rhijnauwen. De 10km loopt via het landgoed naar Bunnik. Na de passage van het centrum van Bunnik loop je terug opnieuw over het landgoed Rhijnauwen. De parcoursen zullen grotendeels ongewijzigd blijven. Het definitieve parcours en meer informatie over o.a. inschrijven vind je op de website: www.utrechtmarathon.com/evenement

Gegevens

Datum:
19 maart 2017
Evenement Categorie:
Site:
http://www.utrechtmarathon.com/evenement/

Locatie

Utrechts Science Park
Utrecht,

Organisator

Utrechts Science Park Marathon 2017
Site:
http://www.utrechtmarathon.com/evenement/

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!