Kalle de Bie

Kalle de Bie is een jonge Nederlandse cellist. Hij is een creatieve musicus met een grote passie voor kamermuziek en is zeer actief op Nederlandse en Europese podia. Het repertoire van Kalle omvat cello- en kamermuziek van de vroegst geschreven werken tot en met hedendaagse composities.

De eerste 5 wandelingen waren snel uitverkocht, daarom zijn er 3 nieuwe wandelingen gepland. Aanvang nieuwe wandelingen:

  • vrijdag 28 augustus om 19.30 uur
  • zaterdag 29 augustus om 11.00 uur
  • zondag 30 augustus om 10.00 uur

Op deze data organiseert Kalle een wandeling langs de prachtige rivier de Kromme Rijn nabij Utrecht. Tijdens deze wandeling zijn er drie pauzes, waarin Kalle vertelt over zijn cello, Johann Sebastian Bach en met name diens Zesde Suite voor solo cello. En natuurlijk speelt hij deze Zesde Suite ook. De wandeling duurt ruim een uur en start bij jeugdherberg Rhijnauwen. De prijs voor deze bijzondere wandeling is 10 euro (extra donaties zijn welkom). Kinderen tot en met 16 jaar betalen 5 euro. Als de wandeling vanwege slecht weer niet door kan gaan, komt er een vervangende datum.

Per wandeling kunnen 10 volwassenen deelnemen. Voor kinderen is er geen beperking. Je kunt je aanmelden voor deze wandeling door deze link te volgen en het formulier in te vullen: Bach aan de Kromme Rijn. Als je aanmelding is ontvangen, krijg je  een verzoek tot betaling. Na ontvangst van je betaling sta je definitief ingeschreven.

Foto en video: Kalle de Bie.

 

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!