Helaas, ook de horeca op en rond de landgoederen heeft vanwege de aangescherpte corona-maatregelen de deuren weer moeten sluiten. Toch gaan de deuren niet helemaal dicht en blijft het op de meeste plekken mogelijk om ook nu te blijven genieten van het lekkers dat de diverse ondernemers te bieden hebben. Het merendeel van de horeca-ondernemers biedt de mogelijkheid tot het kopen van producten om mee te nemen voor thuis of voor consumptie buiten (TO GO/take away) op de landgoederen.

Hieronder een klein overzicht met de mogelijkheden zoals die nu bekend zijn. We proberen deze informatie zo goed mogelijk up-to-date te houden, maar alles onder voorbehoud.
Tip: kijk op de Facebook-pagina of pop het Instagram-account van je favoriete landgoed-lekkers-leverancier, daar vind je meestal de meest actuele info over het aanbod.
Gewoon over de landgoederen dwalen en je laten verrassen door het aanbod kan natuurlijk ook gewoon!

  • De Veldkeuken: o.a. koffie, warme chocomelk & soep TO GO & landgoedwinkel/bakkerij
  • Stayokay Koetshuiscafé: o.a. koffie & snert TO GO
  • Theehuis Rhijnauwen, alleen in het weekend: warme chocomel, koffie, thee, muffin, brownie en pannenkoek uit ’t vuistje TO GO
  • Vroeg: TO GO, landgoedwinkel/bakkerij & afhaalmaaltijden
  • Het Oude Tolhuys: TO GO & afhaalmaaltijden
  • Moestuin Maarschalkerweerd: landgoedwinkel

Blijf ook nu de ondernemers steunen, breng een bezoek aan de landgoederen en scoor ergens een landgoed-lekkernij. Je kunt ook prima buiten de drukkere dagen in het weekend om doordeweeks genieten van de landgoederen in herfsttooi. Een frisse neus halen in een tijd waarin we noodgedwongen veel binnen zitten is best een goed idee. Een beetje dwalen en de ruimte opzoeken biedt je voldoende gelegenheid om op voldoende afstand van andere landgoedbezoekers te blijven en blijkt het ergens toch druk te zijn, blijf dan de 1,5 meter afstand aanhouden, blijf rustig en zoek als het kan een rustiger plek op (spreiden). Zo blijft het voor iedereen die de landgoederen bezoekt prettig én veilig!
Check vóór je bezoek aan de landgoederen ook de druktemeter .

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!