Moestuin Maarschalkerweerd eetcafé

Per 1 juni open voor lunch en per 5 juni ook voor diner!
Goed nieuws! Ook het eetcafé van Moestuin Maarschalkerweerd gaat weer open! Reserveren is verplicht, ook voor het terras.
Reserveren? Mail even naar: info@moestuinutrecht.nl. Of bel tussen 10u en 16u naar 030 2144869. 

LET OP! Er zijn veel tafels met verschillende mogelijkheden. Alle tafels zijn geschikt voor gezinnen, aangezien die gewoon bij elkaar mogen zitten. Ben je met meer dan 2 personen en niet uit één gezin, geef dit dan aan bij de reservering.
Het lunchcafé en terras zijn elke dag open van 10.00 uur tot 17.00 uur. We hebben heel veel plek op ons terras.

Kom je gezellig wat drinken of lunchen, lekker tussen het groen? Graag verwelkomt Moestuin Maarschalkerweerd je in het vernieuwde lunchcafé. Hier worden zelfgemaakte taarten en een gevarieerde en gezonde keuze voor de lunch of een gezellige high tea geserveerd. Het biologische aanbod wisselt met de seizoenen mee en wordt met plezier bereid door de mensen in de keuken. Er zijn ook veganistische en suikervrije keuzes.

Daarnaast is het vanaf 5 juni mogelijk om te komen dineren in de tuin! Op donderdag, vrijdag en zaterdag is Moestuin Maarschalkerweerd open tot 21.00u en kun je komen genieten van een heerlijke maaltijd uit de Moestuin. Interesse? Stuur een mailtje naar info@moestuinutrecht.nl.

Menu
Nieuwsgierig wat Moestuin Maarschalkerweerd zoal te bieden heeft dit seizoen? Neem alvast een kijkje op de lunchkaart.

Meer informatie vind je op de website van Moestuin Maarschalkerweerd.

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!