14 & 15 september: Open Monumentendag op Amelisweerd & Rhijnauwen

Het thema van de Open Monumentendag is dit jaar ‘Plekken van Plezier’. Het Comité Open Monumentendag Bunnik heeft een programma samengesteld onder het motto ‘Viert u met ons mee?’ Op diverse plekken in Bunnik, Odijk en Werkhoven worden feestelijke activiteiten georganiseerd, waarvan er ook een aantal op Amelisweerd & Rhijnauwen plaatsvinden.
Van harte aanbevolen zijn de rondleidingen in de nieuwe bakkerij van de Veldkeuken in de schuren van de monumentale boerderij Goed ten Rhijn en de rondleidingen die georganiseerd worden op de historische tuin van biologische tuinderij De Volle Grond! Kijk voor de activiteiten op De Volle Grond hier: Monumentendag De Volle Grond.

Programma Open Monumentendag Bunnik
Download hier het complete programma dat door het Comité Open Monumentendag in Bunnik is samengesteld: Programma Open Monumentendag Bunnik. Klik daar op de knop Bekijk ons programma en de pdf met het programma wordt gedownload.
In dit programma vind je ook de activiteiten terug die op de landgoederen plaatsvinden.

Monumentenroute Amelisweerd & Rhijnauwen
Amelisweerd Agenda heeft ook een wandelroute samengesteld die je langs een groot aantal monumenten op de landgoederen voert, dus ook langs die monumenten die op Monumentendag opengesteld zijn: Monumentenroute Amelisweerd & Rhijnauwen.
Je kunt deze route natuurlijk ook op elk ander moment lopen!

Bij Pop-up Museum Oud Amelisweerd vinden geen activitieiten plaats in het kader van Open Monumentendag, maar je kunt het museum tijdens het weekend van Open Monumentendag natuurlijk wel gewoon bezoeken! Kijk hier voor meer info: Pop-up MOA.

Goed ten Rhijn 1926 | Collectie Het Utrechts Archief

Tuinderij De Volle Grond

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!