Openluchtexpositie landgoed Amelisweerd

Zaterdag 10 en zondag 11 oktober (11-17 uur): kunst, vuur en herfstige horeca op bostuinderij Amelis’Hof in Bunnik

In het weekend van 10 en 11 oktober stellen zes kunstenaars hun werk tentoon op tuinderij Amelis’Hof. Hun werk is zeer divers, zowel qua materiaalgebruik als qua uitingsvorm. Maar voor alle kunstenaars geldt dat natuurlijke vormen en materialen een belangrijke inspiratiebron zijn.

De fraai gelegen historische biologische tuiderij in Oud Amelisweerd, waar de kunstenaars zich allen mee verbonden voelen, is voor hen een logische plek om hun kunst te tonen. In en aan de monumentale schuur, in de historische kas en buiten op het land treft u keramische sculpturen en vazen, abstracte foto’s, objecten en meubels van gejutte materialen, schilderijen en kunstige vilten sjaals.

De kunstenaars delen een verlangen om de kunst die zij maken te laten zien aan anderen in een gezellige sfeer en een vruchtbare omgeving. Hun kunst verwondert en verwarmt, net als de aanwezige vuurtjes en de lekkere biologische hapjes en drankjes. Bij slecht weer kunnen gasten terecht in de historische 17e eeuwse boerenschuur midden op de tuinderij. De toegang is gratis.

Locatie: bostuinderij Amelis’Hof
Adres: Koningslaan 9A, 3981 HD, Bunnik (parkeerplaats Oud Amelisweerd)
Dag & tijd:  zaterdag 10 en zondag 11 oktober 2020 (11-17uur)

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!