Irms’ geïllustreerde receptkaarten winteractie

De geïllustreerde recepten van Irms zijn inmiddels een begrip en worden wijd en zijd met enthousiasme ontvangen. Amelisweerd Agenda is er natuurlijk trots op dat Irms heeft meegewerkt aan de Amelisweerd Agenda 2017 en daar vier geïllustreerde recepten voor beschikbaar heeft gesteld.

Nog mooier nieuws is dat de geïllustreerde recepten uit de Amelisweerd Agenda 2017 ook verkrijgbaar zijn als ansichtkaart! Speciaal voor Amelisweerd Agenda heeft Irms een extra recept getekend! De vijf recepten zijn normaal verkrijgbaar in als set van 5 voor € 9,95, inclusief verzendkosten, maar speciaal voor jou als Amelisweerd Agenda-nieuwsbrieflezer deze winter verkrijgbaar voor € 6,95, inclusief verzendkosten.

Leuk om zelf als kookliefhebber te hebben of om te versturen aan een andere lekkerbek!

Deze unieke geïllustreerde receptkaarten van Irms meteen bestellen? Laat dan je adresgegevens achter via het contactformulier en vermeld in je bericht de code AA zomeractie.
Je ontvangt dan per e-mail de betaalgegevens en de bedrijfsgegevens van BRNK, de initiatiefnemer van de Amelisweerd Agenda. Na ontvangst van jouw betaling à € 6,95 krijg je de geïllustreerde receptkaarten van Irms toegestuurd.

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!