StoryTrail Theaterwandeling Amelisweerd met verhalenverteller Godefridus

Vrijdag 5 juli, 15:30 uur

Op vrijdag 5 juli kan je samen met verhalenverteller Godefridus de geschiedenis van Amelisweerd gaan beleven. Tijdens de StoryTrail Theaterwandeling vertelt hij je de mooiste verhalen uit de historie van het Utrechtse stadsbos.

Hou je maar vast! Godefridus neemt je eeuwen mee terug in de tijd. Wie je daar zeker tegen gaat komen, is Lodewijk Napoleon, die korte tijd Koning van Holland was. Hij kwam op Amelisweerd wonen, maar vertrok na een paar dagen alweer. Hoe dat kwam? Het is een wonderlijk verhaal dat Godefridus je in geuren en kleuren zal vertellen.

Maar dat is lang niet alles, want je gaat nog veel meer helden en schurken uit de geschiedenis ontmoeten. De woeste ridder Amelis bijvoorbeeld, die het landgoed zijn naam schonk. Een merkwaardige markies, die een grote liefde had voor sneeuwklokjes. En zelfs een hele kleine boskabouter.

De StoryTrail wandeling is een unieke mix van een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling. Ga je mee? Verteller Godefridus zal je met open armen ontvangen.

De StoryTrail Theaterwandeling Amelisweerd begint op vrijdag 5 juli 2024 om 15:30 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl.

Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

Godefridus in Amelisweerd

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!