Wandeldialoog: wandel je wijzer

Donderdag 18 juli

Met een groep wandelen in de natuur, nieuwe mensen ontmoeten en met elkaar in gesprek gaan over jouw leven. Dat doen we in ‘Wandel je wijzer’.

Ontmoet nieuwe mensen uit jouw stad! Al wandelend praten we over thema’s zoals geluk, gezondheid, veerkracht, zingeving… over dingen die het leven mooier maken. Wandel ook mee en deel jouw ervaringen en dromen. Ook staan we stil bij wat je zelf kunt doen om een stapje dichter bij jouw droom te komen.

Hoe werkt het?
We wandelen Amelisweerd. We verzamelen bij Stay Okay, Rhijnauwenselaan 14 in Bunnik. We starten om 19:30, zijn rond 21:30 uur weer terug en wandelen ongeveer 5 kilometer. Wil je meedoen? Iedereen is welkom! Elke wandeling wordt begeleid door een getrainde wandeldialoogbegeleider. We wandelen in een groep en gaan in wisselende tweetallen steeds in gesprek. Meedoen is gratis. Meld je wel aan via de link op de aanmeldpagina (zie link hieronder). Dan weet de begeleider weet hoeveel mensen er komen. Na de wandeling is er tijd om nog even na te praten met koffie en thee. Iedereen is welkom!

Donderdag 18 juli – Familiebanden
Hoe het familienetwerk eruit ziet verschilt per persoon. En ook wat je met elkaar deelt en/of de frequentie dat je elkaar ziet. Hoe voelt deze band voor jou ? Lees meer en meld je aan

Wandel je mee?

Wil je ook lekker wandelen in de natuur, nieuwe mensen ontmoeten en mooie gesprekken voeren? Iedereen is welkom om mee te doen!

Heb je vragen of zijn er dingen waar we rekening mee moeten houden zodat je optimaal mee kunt doen? Mail dan naar info@utrechtindialoog.nl, we denken graag met je mee!

 

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!