Genieten bij Het Oude Tolhuys

Op de grens tussen de stad Utrecht en de landgoederen Amelisweerd & Rhijnauwen vindt je Het Oude Tolhuys, tussen stadion Galgenwaard en universiteitscentrum De Uithof/Utrecht Science Park. Door de centrale ligging, in het hart van Nederland en aan de rand van de landgoederen Amelisweerd & Rhijnauwen, is dit een ideale locatie voor het houden van de meest uiteenlopende bijeenkomsten.

Voor rust en ruimte, een goede kop koffie op het terras of bij de open haard, het houden van een cursus of een serieuze vergadering, een uitgebreide lunch of diner, bruiloft of uitbundig feest, Het Oude Tolhuys biedt gastvrij re ruimte om volop te genieten. Buiten kun je ontspannen in een hangmat of op het terras genieten van verse sappen, goede koffie en een gezonde lunch.

Het Oude Tolhuys is ook de basis van de SUP SUP CLUB in Utrecht. Bij deze Utrechtse vestiging van deze SUP-school kun je terecht voor SUP-lessen, Self Practice en bijzondere SUP-tochten op de Kromme Rijn. Lees hier meer: SUP SUP CLUB Kromme Rijn.

Parkeren kan kosteloos voor de deur op de eigen parkeerplaats.
Meer weten en reserveren? Lees hier meer: Het Oude Tolhuys.

Het oude Oude Tolhuys

Het oude Oude Tolhuys.

Foto’s: Het Oude Tolhuys.

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!