De Moestuin, vergaderlocatie en lunchcafé

De Moestuin ligt op een unieke plek in een bocht van de Kromme Rijn, vlakbij Amelisweerd. Voor iedereen die aan de oostkant van Utrecht woont is het maar een paar minuten fietsen. De Moestuin ligt aan de rand van Utrecht met een biologische moestuin, een timmerwerkplaats, een winkel en een lunchcafé. De Moestuin is een zorgboerderij waar mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt een veilige en stimulerende werkomgeving geboden wordt.

Lunchcafé in het groen
Kom je lekker lunchen in Utrecht Oost, lekker tussen het groen? In het lunchcafé wordt heerlijke koffie, vruchtensappen en kruidenthee geschonken. Wil je jezelf verwennen dan kan je er een huisgebakken taart, brownie of cake bij bestellen. Voor de stevige trek is er een lunchkaart met daarop vers gemaakte soep, omelet en dik belegde boterhammen. Het biologische aanbod wisselt met de seizoenen mee en wordt met plezier bereid door de mensen in de keuken. Er worden ook meerdere veganistische en suikervrije keuzes geboden.

Feest- en vergaderlocatie de Oranjerie
De Oranjerie: een prachtige glazen kas, grenzend aan een grasveld en de kweekkas. Met uitzicht op de kleurrijke tuin en een kas vol groente en fruit. Of je nu wat te vieren hebt of een geschikte vergaderlocatie zoekt, de Oranjerie van De Moestuin biedt een prachtige en van alle gemakken voorziene locatie in een groene omgeving. Neem contact op met De Moestuin voor een prijsopgave.

Moestuinwinkel
De Moestuinwinkel is gevuld met biologische producten van eigen land en uit eigen keuken. Zo heeft De Moestuin het hele jaar verse groenten, fruit en kruiden en staan de kasten vol met zakjes gedroogde kruiden uit eigen tuin, zelfgemaakte chutney, jam en honing. Het assortiment wordt aangevuld met producten van biologische leveranciers zoals sappen van Kavel 55, melen en suiker van de Nieuwe Band en soepen van de Kleinste Soepfabriek. Op zaterdagen verkoopt De Moestuin vers biologisch brood van Van Menno uit IJsselstein, en doordeweeks ligt het voor je klaar in de vriezer. De groenten zijn vers van eigen land, dus voordeliger.

Openingstijden winkel
Kijk voor actuele informatie op de website van De Moestuin.

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!