Het jaagpad langs de Kromme Rijn is vanaf 3 juni weer open voor publiek. Je kunt dus weer onbeperkt gebruik maken van de wandelroutes op de landgoederen en de kersenboomgaard is dus ook weer via het jaagpad te bereiken. Hou bij je bezoek wel rekening met de in verband met corona opgestelde regels. Kijk hier voor actuele info: wandelen op de landgoederen tijden corona.

Ontdek samen met je (klein)kinderen het landschap en de bunkers tussen Fort Vechten en Fort bij Rijnauwen. De app RoutAbel wijst de weg. Hier is namelijk de gratis wandeling ‘Ontdek het Bunkerpad’ te vinden: samengesteld voor kinderen van 8 tot 12 jaar, maar leuk en leerzaam voor iedereen.

RoutAbel is een app met meer dan 300 leuke en spannende fiets- wandel- en vaarroutes. Download de app in de appstores van Android en Apple.

De wandeling start bij de parkeerplaats (P1) bij huis Oud Amelisweerd. Flyers met meer informatie vind je in het bezoekerscentrum in het koetshuis.

 

Download de app, kies je route en wandelen maar!
Om de route van de wandeling ‘Ontdek het Bunkerpad’ via je smartphone te kunnen volgen, volg je onderstaande stappen. In deze fase heb je een internet-verbinding nodig.

  1. Download de gratis RoutAbel app op je smartphone

    Klik hier om direct naar Play Store te gaan voor Androids

  2. Kies in de app ‘mijn routes’ en klik op ‘alle routes’
  3. Kies Bunnik-Ontdek het Bunkerpad
  4. Klik op ‘bekijk bundel’ en daarna op ‘download’

De route is nu gedownload op je smartphone en kan nu zonder internet-verbinding gebruikt worden. Zorg dan wel dat GPS op je smartphone aanstaat. Zie voor verdere instructies de info bij de app of op de website van RoutAbel.

Tip: zet bij het lopen van de route je wifi en bluetooth uit en zet je scherm op 50% helderheid, zodat je batterij langer meegaat.

 

Foto: Rijksdienst voor Cultureel Erfgoed.

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!