Vanwege de maatregelen rondom corona is het jaagpad langs de Kromme Rijn afgesloten. De landgoederen zijn verder wel open voor publiek, maar hou bij je bezoek rekening met de in verband met corona opgestelde regels.
Kijk hier voor actuele info: wandelen op de landgoederen tijden corona.

Vanwege de maatregelen rondom corona zijn alle musea tot nader bericht gesloten.

Ontdek samen met je (klein)kinderen het landschap en de bunkers tussen Fort Vechten en Fort bij Rijnauwen. De app AbelLife wijst de weg. Hier is namelijk de gratis wandeling ‘Ontdek het Bunkerpad’ te vinden: samengesteld voor kinderen van 8 tot 12 jaar, maar leuk en leerzaam voor iedereen.

AbelLife is een app met meer dan 350 leuke en spannende fiets- wandel- en vaarroutes. Download de app in de appstores van Android en Apple.

De wandeling start bij de parkeerplaats van MOA | Museum Oud Amelisweerd. Flyers met meer informatie vind je in het bezoekerscentrum in het koetshuis.

 

Download de app, kies je route en wandelen maar!
Om de route van de wandeling ‘Ontdek het Bunkerpad’ via je smartphone te kunnen volgen, volg je onderstaande stappen. In deze fase heb je een internet-verbinding nodig.

  1. Download de gratis AbelLife app op je smartphone

    Klik hier om direct naar Play Store te gaan voor Androids

  2. Kies in de app ‘mijn routes’ en klik op ‘alle routes’
  3. Kies Bunnik-Ontdek het Bunkerpad
  4. Klik op ‘bekijk bundel’ en daarna op ‘download’

De route is nu gedownload op je smartphone en kan nu zonder internet-verbinding gebruikt worden. Zorg dan wel dat GPS op je smartphone aanstaat. Zie voor verdere instructies de info bij de app of op de website van AbelLife.

Tip: zet bij het lopen van de route je wifi en bluetooth uit en zet je scherm op 50% helderheid, zodat je batterij langer meegaat.

 

Foto: Rijksdienst voor Cultureel Erfgoed.

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!