Stap met je kids op de fiets en combineer je bezoek aan de landgoederen met een bezoekje aan Theehuis Rhijnauwen voor een lekkere pannenkoek of een ander lekker hapje.

Vanuit de stad fiets je zo naar Theehuis Rhijnauwen, onderweg geniet je van de natuur en het uitzicht en vanaf het theehuis kun je een wandelingetje maken. Als kers op de taart kun je een heerlijke pannenkoek of iets anders lekkers bij Theehuis Rhijnauwen nuttigen. En je neemt natuurlijk een kijkje bij de ezeltjes!

Amelisweerd Agenda heeft de fietsroute vanuit Utrecht voor je uitgetekend, je kunt ‘m hier downloaden.

Download hier jouw 5 Staycation tips inclusief fietsroutekaart!

Vul hieronder je naam en je e-mailadres in en klik op de button om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Met de nieuwsbrief houden we je op de hoogte van de activiteiten op de landgoederen.
Je kunt je altijd weer uitschrijven via de link onderaan de nieuwsbrief. Lees onze privacyverklaring om te weten hoe we met je gegevens omgaan.
Als je op de knop geklikt heb om je in te schrijven, verschijnt een link waarmee je de pagina met de gratis Staycation-tips kunt openen en meteen als pdf kunt downloaden. Op de achterkant vind je de routekaart.

Je kunt de pdf ook dubbelzijdig uitprinten en meenemen op je tocht.

Veel plezier op de landgoederen!

5 tips staycation 2020 Amelisweerd Agenda

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!