Meedoen met je foto’s

Jouw mooiste foto’s
Ben je net zo enthousiast als wij over Amelisweerd & Rhijnauwen? En maak jij ook regelmatig mooie foto’s van al het moois wat er op de landgoederen te zien is? Misschien vind je het, net zoals veel anderen, leuk om je mooiste foto’s hier te delen.

Uploaden
Via het menu hiernaast kun je je foto uploaden. Om de paar weken verversen wij de slider waarin de ingestuurde foto’s te zien zijn. Natuurlijk wordt jouw naam bij jouw foto vermeld. Kijk hier hoe het er ziet: de landgoederen in beeld.

Voorwaarden
Uiteraard blijven de auteursrechten aan jou te behoren, je stelt alleen je foto beschikbaar voor deze website onder de voorwaarde dat jouw naam bij de foto vermeld wordt als maker. Zo willen we een platform bieden aan iedereen die mooie foto’s maakt van Amelisweerd & Rhijnauwen en die met anderen wil delen. Door anderen te laten meegenieten, geniet je zelf dubbelop!

Meedoen met je verhaal

Jouw verhaal
Ben je net zo enthousiast als wij over Amelisweerd & Rhijnauwen? En vind je het leuk om te vertellen wat de landgoederen voor jou zo bijzonder maken? Misschien vind je het leuk om je verhaal hier te delen.

Insturen
Je kunt jouw verhaal sturen naar agenda@amelisweerd.com. We publiceren dan je verhaal op deze website. Als je ook nog een of meerdere leuke foto’s bij je verhaal hebt, stuur die dan ook mee, zodat je helemaal jouw verhaal wordt.

Jouw foto's hier...

jouw foto hier...

[files_fm_upload]

Meedoen met je kleurplaat

Jouw kleurplaat
Speciaal voor de jonge bezoekers van Amelisweerd & Rhijnauwen heeft Amelisweerd Agenda een kleurplaat gemaakt. Op deze kleurplaat kom je een aantal bekende plekken tegen en een aantal dieren die je op de landgoederen tegen kan komen.

Downloaden
Je kunt hier de kleurplaat als pdf op A4 formaat downloaden: Amelisweerd & Rhijnauwen kleurplaat.

Jeroen v.d. Meyden, Giessenburg
Paşa Nacar, Almere
Lente van Rijn, Bunnik
Sarah van Wessel, Barneveld
Bas Ghurahoo, Utrecht
Floor Ghurahoo, Utrecht

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!