Landgoedrecepten

Lekkere recepten met ingrediënten afkomstig van de landgoederen

Landgoedrecepten van Amelisweerd & Rhijnauwen

Je bent ze hier op de website al wel tegengekomen: de geïllustreerde recepten van Irms. Vanaf nu verzamelen we die recepten op deze pagina van Amelisweerd Agenda en kun je regelmatig een nieuw moestuinrecept verwachten.

Irma, die als illustrator en vormgever werkt onder de naam Irms en haar eigen blog heeft – Irmsblog – heeft voor de gedrukte Amelisweerd Agenda 2017 alle illustraties gemaakt en ook op deze website ie je veel van haar werk terug. Een vruchtbare samenwerking dus die ons al veel plezier en voordeel heeft opgeleverd.

Naast illustreren en vormgeven heeft Irma nog een passie: koken. En dan het liefst koken met eerlijke ingrediënten, zo weinig mogelijk uit een pakje en zoveel mogelijk met verse producten uit de omgeving. Die drie passies combineert Irma in haar geïllustreerde recepten: eenvoudige recepten met eerlijke ingrediënten die op een aantrekkelijke manier in beeld gebracht worden.

Onderstaand een aantal recepten die je gratis kunt downloaden, er komt regelmatig een nieuwe bij. Meer recepten op Irmsblog.
Heb je een eigen bedrijf en ben je misschien wel op zoek naar een bijzonder cadeautje voor je klanten of gasten? Kijk dan eens bij de giveaways op de website van Irmsblog, daar vind je een een mooi aanbod relatiegeschenken!

Eet meer water!

Eet meer water!

Pfffft, wat is het weer warm! Behalve door te drinken kun je ook water binnen krijgen door groenten & fruit te eten die veel vocht bevatten. Eet meer water!

Landgoedrecept: kersenclafoutis

Landgoedrecept: kersenclafoutis

Landgoedrecept kersenclafoutisHet is weer kersentijd! In een bocht van de Kromme Rijn ligt de prachtige kersenboomgaard De Knapschinkel. Amelisweerd agenda heeft een speciale wandelroute samengesteld die je naar deze kersenboomgaard leidt: Rondje kersen op...

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!