Amelisweerd Agenda

Een jaar geleden rond deze tijd konden we vol trots de Amelisweerd Agenda 2017 introduceren, vol met mooie foto’s, gedichten, illustraties en recepten. In een jaar tijd is de website van Amelisweerd Agenda uitgegroeid tot een goed bezochte website waar honderden bezoekers per maand informatie vinden over wat er op de landgoederen te doen is. En dat is vaak meer dan mensen op het eerste gezicht denken. De Amelisweerd Agenda 2017 en de website geven dan ook een mooi overzicht van allerlei activiteiten en evenementen. Niet alleen van wat er op de meer bekende plekken gebeurt, zoals bij MOA | Museum Oud Amelisweerd, Boerderij De Zonnewijzer en Fort bij Rijnauwen, maar ook van de activiteiten die op de soms minder bekende plekken plaatsvinden, zoals de klusdagen bij Het Vogelnest, de open dag op tuinderij De Volle Grond, de ademsessies van Hollandse Indianen of de buitenexpositie bij Amelis’Hof.

De gratis downolad van de plattegrond van Amelisweerd & Rhijnauwen vindt gretig aftrek en is voor veel bezoekers van de landgoederen een handige wegwijzer. Ook de op deze plattegrond gebaseerde routebeschrijvingen, zoals de kersenroute en de monumentenroute, zijn populair bij de bezoekers van deze website. Best iets om trots op te zijn dus!

 

Receptenkalender

Irms receptenkalender 2018De plattegrond en routebeschrijvingen zijn tot stand gekomen in samenwerking met Irms, de illustratrice die je ook kent van de geïllustreerde recepten uit de Amelisweerd Agenda 2017 en van deze website. Irms illustreerde een aantal gerechten waarvan de ingrediënten op de landgoederen te vinden zijn of waar het Stayokay Café en de Veldkeuken de recepten voor aanleverden. De geïllustreerde recepten uit de Amelisweerd Agenda 2017 vormden de basis voor een hele serie recepten die Irms inmiddels geïllustreerd heeft. En het leuke is: die geïllustreerde recepten kunnen zomaar bij jou aan de muur hangen! Irms heeft namelijk 12 van haar geïllustreerde recepten geselecteerd en daarmee een receptenkalender voor 2018 samengesteld! Op deze kalender op A3 formaat vind je dus elke maand een lekker recept en in het calendarium heb je voldoende ruimte om je belangrijkste afspraken te noteren. Een voorproefje van deze mooie kalender (inclusief bestelmogelijkheid) vind je hier.

 

Winters recept

De introductie van de receptenkalender 2018 en het feit dat de website bijna een jaar bestaat zijn genoeg reden voor een feestje. Een lekker winters feestje waar een lekker winters recept op z’n plaats is. En laat het Rhijnauwens Stoofpotje (uit de Stayokay keuken) nou net zo’n gerecht zijn waarop je op een winters dagje zit te wachten? Lekker natuurlijk om na een frisse wandeling op de landgoederen bij het Stayokay Café te gaan eten, maar met het geïllustreerde recept van Irms kun je ook thuis lekker aan de gang en zet je een heerlijk feestmaal op tafel. Vergezeld van een stevig bokbiertje creëer je op die manier thuis je eigen landgoederensfeertje. En omdat we wat te vieren hebben, doen we jou dit lekkere recept cadeau! Download hieronder dus snel jouw exemplaar van het geïllustreerde recept van het Rhijnauwens Stoofpotje en… eet smakelijk!

Download het gratis recept

Vul hieronder je naam en je e-mailadres in en klik op de button.
Je ontvangt dan een e-mail met een download-link waarmee je het gratis recept van het Rhijnauwens Stoofpotje als pdf kunt downloaden.

[lab_subscriber_download_form download_id=13]

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!