Voel jouw levensenergie liefdevol & krachtig stromen,

met natuurcoaching van ReikiVandaag op Amelisweerd.

Welk probleem, vraag of verlangen jij ook hebt, de natuur helpt je om tot verhelderende inzichten te komen. En je opnieuw te verbinden met wie jij werkelijk bent!

Ben jij vastgelopen en weet je niet meer hoe nu verder? De natuur brengt je moeiteloos in beweging. Je bent buiten, je loopt, en al je zintuigen worden geprikkeld! Dit brengt je terug in het HIER & NU. Hierdoor kom je met natuurcoaching makkelijker tot rust en durf je je ook meer open te stellen. Ervaar hoe de natuur je omarmt en spiegelt, waardoor jij opnieuw de verbinding met jezelf voelt. Alle wijsheid die jij nodig hebt is al in jou aanwezig, ben jij klaar om te gaan luisteren naar jezelf?

Graag ga ik samen met jou op pad in Amelisweerd. Hier is alles aanwezig wat nodig is, de juiste metaforen en symbolen dienen zich als vanzelf aan. Als Reikimaster nodig ik ook graag de zachte helende energie van Reiki uit, om je te ondersteunen. De combinatie van natuur en Reiki is magisch, door je goed te verbinden met de aarde voel je hoe krachtig jouw levensenergie stroomt!

Kom zelf ervaren hoe natuurcoaching je terug bij jezelf brengt. Een enkele sessie kan je al precies dat zetje geven wat je nodig hebt. En met een traject van 5 sessies geef je jezelf de kans om oude blokkades en patronen te doorbreken, en de nieuw verkregen inzichten écht te verankeren, zodat je andere keuzes kan gaan maken en je leven daadwerkelijk veranderd.

Mijn naam is Irma Corbeek en mijn praktijk is ReikiVandaag, wat staat voor Levensenergie NU! Sinds ik mijn hoogsensitiviteit in 2019 ben gaan erkennen als kwaliteit, is er veel veranderd in mijn leven. Het vraagt loslaten, accepteren, openstellen en opnieuw gaan voelen en leren. Nu ervaar ik elke dag hoe mijn creatieve energie liefdevol & krachtig stroomt in alles wat ik doe, en kan ik jou begeleiden in alle rust en ruimte.

Dat wat ik zelf doe is precies wat ik jou ook gun: Leef je mooiste leven, precies zoals je bent!

Voel je welkom

Groet Irma

reikivandaag_natuur sessie
natuurcoach irmacorbeek

Speciaal voor de AmelisweerdAgenda heb ik een aanbod voor jou, zodat je nu met hoge korting kan kennismaken met Natuurcoaching!

 • Een Natuurcoachsessie van ca.90 min voor € 55,- (i.p.v. van € 95,-)
 • Thema’s kunnen o.a. zijn:
  • Grenzen stellen | meer ruimte innemen
  • Moeilijke keuzes maken
  • Weer verbinding maken met jezelf | meer bewustzijn
  • Wat zijn jouw talenten
 • Geldig van 14 februari t/m 31 maart 2023
 • Maandag t/m Donderdag van 9.30 t/m 15.30

 

Ben je geïnteresseerd? Stuur mij dan een app op 06-55076717 onder vermelding van Natuurcoaching AmelisweerdAgenda. Dan neem ik contact met je op en hoop ik je snel te zien!

natuurcoaching reikivandaag
levensenergie

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!