Coaching & workshops

De rust en de schoonheid die je de landgoederen te bieden hebben, vind je meestal niet zo dichtbij een grote stad. Dat maakt Amelisweerd & Rhijnauwen, verscholen in een bocht van de Kromme Rijn, dicht tegen Utrecht aan, des te specialer.

Voor coaches zijn de landgoederen daarom een geliefd gebied: de groene en historische omgeving bepaalt al een groot deel de sfeer waarin een gesprek of een workshop plaats kan vinden. Je kunt je nauwelijks onttrekken aan het rustgevende effect dat de natuur hier op je heeft. 

Onderstaand een beknopt overzicht van een aantal coaches die de landgoederen graag gebruiken om te aarden en het contact met jezelf (terug) te vinden.

Natuurlijke rust op de landgoederen

Natuurlijke rust op de landgoederen

Niet alleen de plek waar je een lekkere pannenkoek kunt scoren bij Theehuis Rhijnauwen of je biologisch culinair kunt laten verwennen bij de Veldkeuken, maar toch vooral een plek waar je heerlijk kunt dwalen en kunt genieten van de natuur.

Lees meer
‘Je zal er maar werken!’

‘Je zal er maar werken!’

De laatste 15 jaar loop ik over de landgoederen van Amelisweerd en Rhijnauwen. En elke keer fluisterde ik in mezelf of tegen de persoon met wie ik was: ‘Je zal hier maar werken…’

Lees meer
Hollandse Indianen

Hollandse Indianen

Hollandse Indianen: ademcoaching, inspirerende workshops om jezelf te ‘re:setten’ en markante personen met prachtige Indianenverhalen.
Vind je rust op de moestuin van De Volle Grond.

Lees meer
Atelier Amelisweerd

Atelier Amelisweerd

Een uniek atelier in het koetshuis van Nieuw Amelisweerd, per mei 2019 de werkplaats van Karin de Jong en Menno Stom. Een ruimte waar dingen ontstaan…

Lees meer

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!