Coaching & workshops

De rust en de schoonheid die je de landgoederen te bieden hebben, vind je meestal niet zo dichtbij een grote stad. Dat maakt Amelisweerd & Rhijnauwen, verscholen in een bocht van de Kromme Rijn, dicht tegen Utrecht aan, des te specialer.

Voor coaches zijn de landgoederen daarom een geliefd gebied: de groene en historische omgeving bepaalt al een groot deel de sfeer waarin een gesprek of een workshop plaats kan vinden. Je kunt je nauwelijks onttrekken aan het rustgevende effect dat de natuur hier op je heeft. 

Onderstaand een beknopt overzicht van een aantal coaches die de landgoederen graag gebruiken om te aarden en het contact met jezelf (terug) te vinden.

Atelier Amelisweerd

Een uniek atelier in het koetshuis van Nieuw Amelisweerd, per mei 2019 de werkplaats van Karin de Jong en Menno Stom. Een ruimte waar dingen ontstaan…

Lees meer

Ademcoaching op Amelisweerd

Deze week een gastblog van Marieke Koesveld van Hollandse Indianen. Marieke is ademcoach en met haar ontdek je wat goed ademen voor jou kan doen.

Lees meer

Hollandse Indianen

Hollandse Indianen: ademcoaching, inspirerende workshops om jezelf te ‘re:setten’ en markante personen met prachtige Indianenverhalen.
Vind je rust op de moestuin van De Volle Grond.

Lees meer

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!