Zonne-energie om te stralen

Zomer op Amelisweerd! De zon staat hoog aan de hemel en straalt al haar warmte en licht naar ons toe. In de zomer zit veel vuurkracht, alles staat in volle bloei en we trekken er graag op uit. De zonne-energie staat voor groei, overvloed, expansie, passie, genieten en wilskracht. Dat maakt de zomer tot het ideale moment om ook in je eigen zonlicht te gaan staan. Dus lift mee op de zonnekracht die in de zomer aanwezig is en ontdek jouw eigen zonne-energie! Nu is het moment om nare ervaringen en negatieve gevoelens achter je te laten en de zon toe te laten. Zodat je geluk uitstraalt en tot volle bloei kan komen!

9 tips om in jouw zonlicht te staan en te gaan stralen!

1. Kom naar buiten
Alleen buiten kan je de zon voelen op je huid! Zelfs als het bewolkt is, is de zon altijd aanwezig achter de wolken. En als het zonnetje volop schijnt is het heerlijk om onder de bomen van Amelisweerd te lopen. Als je 3 minuten in de natuur bent daalt je hartslag, en bloeddruk al, en voel je je zoveel rustiger en meer ontspannen.

2. Open je hart
Laat de warmte van de zon ook je hart verwarmen, en voel hoe al je energie vrij gaat stromen. Door het openen van het hart ervaar je heel veel meer liefde voor jezelf, de ander en natuurlijk voor de natuur. Ook dankbaarheid opent je hart.

3. Leef je passie
De zomer is bij uitstek de tijd voor passie, waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Passie laat je voelen dat je leeft, en geeft bovendien richting aan je leven.

4. Ervaar overvloed
Overvloed is het ervaren van de volheid van het leven. Omringd door de natuur kan je je onderdompelen in overvloed, en zo voelen en ervaren wat dat voor jou betekent. Overvloed is een gemoedstoestand, een heel zonnige mindset.

5. Speel met het zonlicht
Zie hoe de zon door de bomen schijnt en vang de schitteringen met je ogen of je handen. Hiermee geef je het kind in jezelf ruimte, dat geeft zelfvertrouwen. Herinner jezelf eraan hoe blij je wordt van spelen en hoe simpel het kan zijn om van iets kleins te genieten!

6. Zorg voor jezelf
Verberg jezelf niet meer, je hoeft jezelf niet weg te cijferen of altijd te voldoen aan de wensen van een ander. Pas als jij goed voor jezelf zorgt kan je ook voor een ander zorgen. Vind de zon in jezelf en ga stralen!

7. Jouw talenten, jouw zonnekracht
Deze talenten heb je van nature en zijn jouw unieke kwaliteiten. Vaak liggen ze zo dicht bij je dat je ze zelf over het hoofd ziet, terwijl ze enorm waardevol zijn. Ze zijn jouw zonnekracht, dus benut ze ten volle!

8. Waar zon is, is schaduw
Iedereen heeft een schaduwkant, dat is de kant van jezelf die je liever wegstopt. Maar in deze schaduw zitten vaak schatten verborgen. Tijd om deze in het zonnetje te zetten. Zodat je schaduw je niet langer belemmert maar je in volle bloei zet.

zomerkracht_glimlach

9. Elke glimlach is een zonnestraal
Wist je dat elke oprechte glimlach een gelukshormoon aanmaakt? Daarmee geeft jouw glimlach je onmiddellijk een blij en ontspannen gevoel. Daarbij komt nog dat als jij glimlacht, de kans groot is dat je wereld naar jou terug lacht. Lachen is heel besmettelijk, dus pas maar op!

Geniet van de zomer
De zonnewende toen de zon op haar hoogste punt stond, ligt alweer achter ons. Dus geniet van de zomer en haar bijzondere kracht zo lang als het kan. Fijne zomer!

NatuurCoach ACTIE AmelisweerdAgenda

Voel jij dat jij mag gaan stralen, maar weet je niet hoe? Dan kan mijn speciale NatuurCoach Actie voor de AmelisweerdAgenda je net dat zetje geven wat je nu nodig hebt.
Terwijl we ontspannen wandelen nodigen we de natuur uit, om je de krachten en inzichten te geven die jij nodig hebt om in jouw zonlicht te gaan staan.

Ga weer stralen in 3 zomerse sessies en kom tot bloei!

  1. Open je hart en (her)ontdek jouw passie, waar verlang jij naar?
  2. Welke schaduwkant belemmert jou om in jouw licht te gaan staan?
  3. Wat zijn jouw unieke talenten oftewel zonnekrachten?

 

zomerkracht_zonnekracht

Duur 1 sessie ca. 90 minuten: 3 sessies in 3 weken tijd
Locatie: Amelisweerd
Maandag t/m Donderdag: 9.30 – 20.00 (alleen in de zomer ook s ’avonds)
Geldig van 10 juli tot 23 september 2023 (met iets uitloop als je laat begint)
Kosten €220,- i.p.v. €285,- (incl. btw)

Ben je geïnteresseerd? Stuur mij dan een app op 06-55076717 onder vermelding van AmelisweerdAgenda Actie Dan neem ik contact met je op en hoop ik je snel te zien 🙂

Voel je welkom! Groet Irma

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!