Suppen op de Kromme Rijn

Je hebt ze de laatste tijd vast al eens voorbij zien komen op de Kromme Rijn bij Amelisweerd & Rhijnauwen: suppers. We zijn al heel lang gewend aan allerlei soorten kano’s op de Kromme Rijn, maar sup boards zijn toch echt iets van de laatste tijd. Sup boarden is sowieso nog een vrij nieuw fenomeen, maar dat je ook kunt suppen op de Kromme Rijn wist je misschien nog niet.

Natuurlijk heeft niet iedereen een sup board bij de hand, vandaar dat de SUP SUP CLUB zich inmiddels aan de Kromme Rijn gevestigd heeft. Op deze locatie, gevestigd bij Het Oude Tolhuys, mooi gelegen vlakbij de Kromme Rijn en bij de natuur van Amelisweerd & Rhijnauwen, kun je terecht voor SUP-lessen, Self Practice en bijzondere SUP-tochten. Suppen is dé perfecte full-body workout op het water. Naast dat suppen een goede cardio- en krachtsport is, zijn de lessen ook een kans om dichterbij de natuur te komen en te relaxen. De lessen bij SUP SUP CLUB zijn dus een heerlijke combinatie van sport en haast meditatieve ontspanning.

SUP SUP CLUB bevindt zich op een unieke locatie bij Het Oude Tolhuys. Hier kun je na je SUP-sessie ontspannen in een hangmat of op het terras, waar je geniet van verse sappen, goede koffie en een gezonde lunch.
Lees hier meer over de SUP SUP CLUB en meld je aan.

Foto: SUP SUP CLUB

 

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!