Plattegrond Amelisweerd & Rhijnauwen

Download de nieuwste versie van de Amelisweerd Agenda plattegrond! Deze frisse voorjaar/zomer 2019 versie van de plattegrond bevat geüpdatete informatie én nieuwe foto’s van onze favoriete plekjes op de landgoederen!

Vul hieronder je naam en je e-mailadres in en klik op de button.
Je ontvangt dan een e-mail met een download-link. Daarmee kun je de gratis plattegrond van Amelisweerd & Rhijnauwen als pdf downloaden.

Op de achterkant van de plattegrond vind je informatie over de ondernemingen en organisaties die op de landgoederen actief zijn.

Je kunt de pdf ook uitprinten. Als je de pdf dubbelzijdig en zonder marges uitprint, kun je het A4 terugvouwen tot een handig klein formaat dat je zo bij je kan steken.

Veel plezier op de landgoederen!

Amelisweerd Agenda plattegrond

Download hier jouw exemplaar van de Amelisweerd Agenda plattegrond.
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Plattegrond Amelisweerd & Rhijnauwen
Average rating:  
 1 reviews
by Cees van den Brink on Plattegrond Amelisweerd & Rhijnauwen
Plattegrond

Superhandig!

Amelisweerd & Rhijnauwen
In een bocht van de Kromme Rijn bij Utrecht liggen de landgoederen Oud & Nieuw Amelisweerd en Rhijnauwen verscholen. Dit unieke rivierlandschap herbergt historische landhuizen en moestuinen, parkbossen, weides en boomgaarden. In deze prachtige omgeving kun je volop genieten van de vele planten- en diersoorten, de statige parklanen, de kronkelige bospaadjes en het jaagpad langs het water. Maar ook vind je er het zorgvuldig gerestaureerde landhuis Oud Amelisweerd met het schitterende historische Chinees behang.

Op de landgoederen kun je ook heerlijk recreëren: wandelen, fietsen, kanoën en sporten. Maar ook lekker spelen en picknicken op de speelweides. Moe geworden en trek gekregen? Er zijn veel leuke plekken om even uit te rusten en te genieten van een complete maaltijd of een kopje koffie. En je vindt het allemaal terug op deze website!

Op bovenstaande plattegrond zie je wat waar op de landgoederen te vinden is. Op deze website vind je allerlei praktische informatie en een overzicht van alle bijzondere data op de landgoederen.

Amelisweerd Agenda op Instagram

Volg Amelisweerd Agenda

Op de hoogte blijven? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief van Amelisweerd Agenda.

Kijk hier voor meer mooie plaatjes:

Amelisweerd & Rhijnauwen in beeld

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!