Plattegrond Amelisweerd & Rhijnauwen

Download hier jouw versie van de Amelisweerd Agenda plattegrond! De plattegrond bevat informatie én foto’s van de leukste en mooiste plekjes op de landgoederen!

Vul hieronder je naam en je e-mailadres in en klik op de button om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Met de nieuwsbrief houden we je op de hoogte van de activiteiten op de landgoederen.
Je kunt je altijd weer uitschrijven via de link onderaan de nieuwsbrief. Lees onze privacyverklaring om te weten hoe we met je gegevens omgaan.

Als je op de knop geklikt heb om je in te schrijven, opent de pagina met de gratis plattegrond van Amelisweerd & Rhijnauwen die je meteen als pdf kunt downloaden.
Op de achterkant van de plattegrond vind je informatie over de ondernemingen en organisaties die op de landgoederen actief zijn.
Je kunt de pdf ook uitprinten. Als je de pdf dubbelzijdig en zonder marges uitprint, kun je het A4 terugvouwen tot een handig klein formaat dat je zo bij je kan steken.

Veel plezier op de landgoederen!

Wil je de makers van deze plattegrond steunen? Doneer dan hier een bedrag van jouw keuze. De betaling verloopt via iDeal.

Doneer € -

Amelisweerd & Rhijnauwen
In een bocht van de Kromme Rijn bij Utrecht liggen de landgoederen Oud & Nieuw Amelisweerd en Rhijnauwen verscholen. Dit unieke rivierlandschap herbergt historische landhuizen en moestuinen, parkbossen, weides en boomgaarden. In deze prachtige omgeving kun je volop genieten van de vele planten- en diersoorten, de statige parklanen, de kronkelige bospaadjes en het jaagpad langs het water. Maar ook vind je er het zorgvuldig gerestaureerde landhuis Oud Amelisweerd met het schitterende historische Chinees behang.

Op de landgoederen kun je ook heerlijk recreëren: wandelen, fietsen, kanoën en sporten. Maar ook lekker spelen en picknicken op de speelweides. Moe geworden en trek gekregen? Er zijn veel leuke plekken om even uit te rusten en te genieten van een complete maaltijd of een kopje koffie. En je vindt het allemaal terug op deze website!

Op bovenstaande plattegrond zie je wat waar op de landgoederen te vinden is. Op deze website vind je allerlei praktische informatie en een overzicht van alle bijzondere data op de landgoederen.

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!