Vanwege de maatregelen rondom corona zijn restaurants, café’s en andere eetgelegenheden tot nader bericht gesloten. Wel kun je op een aantal locaties terecht in de (web)winkel en/of kun je eten of landgoedproducten bestellen/kopen. Kijk voor een actueel overzicht hier: Landgoedproducten: support your locals

Vroeg ligt op een prachtige landelijke plek tussen Utrecht en Bunnik, middenin de Nieuwe Hollandse Waterlinie en aan de rand van de landgoederen Amelisweerd & Rhijnauwen. Restaurant Vroeg is gehuisvest in een monumentale boerderij met rieten dak, prachtig gerestaureerd en smaakvol ingericht. In de open keuken heeft Vroeg een eigen bakkerij waar elke dag vers ambachtelijk brood wordt gebakken. Brood is hiermee een belangrijk onderdeel van het menu. Het brood van Vroeg is ook te koop voor thuis in de streekproductenwinkel, waar je ook jam, honing, sappen en oud Hollands snoep vindt.

Bij Vroeg wordt zonder poespas voor je gekookt met de beste ingrediënten uit de streek. Je welkom bent voor ontbijt, lunch, diner of een heerlijke high tea. Vroeg staat voor vers, ambachtelijk, lekker en ongedwongen. Dat proef je aan de producten en ervaar je in de boerderij!

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag vanaf 7.00 uur;
Zaterdag en zondag vanaf 8.00 uur.
Je kunt tot 21.00 uur uit de keuken van Vroeg bestellen.

Adres
Vroeg
Achterdijk 1
3981 HA Bunnik

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!