Helaas, ook de horeca op en rond de landgoederen moet vanwege de aangescherpte corona-maatregelen de deuren weer sluiten. Toch gaan de deuren niet helemaal dicht en blijft het op de meeste plekken mogelijk om ook nu te blijven genieten van het lekkers dat de diverse ondernemers te bieden hebben. Het merendeel van de horeca-ondernemers biedt de mogelijkheid tot het kopen van producten om mee te nemen voor thuis of voor consumptie buiten (TO GO/take away) op de landgoederen. Meer info:landgoed-horeca tijdens de semi lockdown

Vroeg ligt op een prachtige landelijke plek tussen Utrecht en Bunnik, middenin de Nieuwe Hollandse Waterlinie en aan de rand van de landgoederen Amelisweerd & Rhijnauwen. Restaurant Vroeg is gehuisvest in een monumentale boerderij met rieten dak, prachtig gerestaureerd en smaakvol ingericht. In de open keuken heeft Vroeg een eigen bakkerij waar elke dag vers ambachtelijk brood wordt gebakken. Brood is hiermee een belangrijk onderdeel van het menu. Het brood van Vroeg is ook te koop voor thuis in de streekproductenwinkel, waar je ook jam, honing, sappen en oud Hollands snoep vindt.

Bij Vroeg wordt zonder poespas voor je gekookt met de beste ingrediënten uit de streek. Je welkom bent voor ontbijt, lunch, diner of een heerlijke high tea. Vroeg staat voor vers, ambachtelijk, lekker en ongedwongen. Dat proef je aan de producten en ervaar je in de boerderij!

Openingstijden
Kijk voor een actueel overzicht van de mogelijkheden hier: Vroeg per 1 juni weer open.

Adres
Vroeg
Achterdijk 1
3981 HA Bunnik

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!