Helaas, ook de horeca op en rond de landgoederen moet vanwege de aangescherpte corona-maatregelen de deuren weer sluiten. Toch gaan de deuren niet helemaal dicht en blijft het op de meeste plekken mogelijk om ook nu te blijven genieten van het lekkers dat de diverse ondernemers te bieden hebben. Het merendeel van de horeca-ondernemers biedt de mogelijkheid tot het kopen van producten om mee te nemen voor thuis of voor consumptie buiten (TO GO/take away) op de landgoederen. Meer info:landgoed-horeca tijdens de semi lockdown

Bij Theehuis Rhijnauwen kun je terecht voor de allerlekkerste pannenkoeken en andere heerlijke gerechten. Met veel aandacht worden in dit leuke pannenkoekenrestaurant elke dag van het jaar heerlijke pannenkoeken gebakken. De ingrediënten zijn zoveel mogelijk biologisch en fair trade. Voor gasten met een allergie of intolerantie is er de mogelijkheid om pannenkoeken gluten-, melk- of eivrij te bestellen. Eet je liever iets anders zoals bijvoorbeeld een lekker broodje? Dan kan natuurlijk ook!

Theehuis Rhijnauwen ligt prachtig aan het water en midden in het bos en is daarom een prima uitvalsbasis voor een wandeling, een kanotocht of een bezoekje aan het Fort bij Rijnauwen. In het restaurant is een leuke kinderhoek en er zijn kleurplaten en kinderstoelen en buiten is er een speeltuin voor kinderen van alle leeftijden. Voor de dierenvrienden zijn er ook nog ezels en geitjes.

Kijk voor een actueel overzicht van de mogelijkheden hier: Theehuis Rhijnauwen open per 1 juni.

Contactansichtkaart theehuis rijnauwen 1957
Adres: Rhijnauwenselaan 16, 3981HH Bunnik
Tel. 030 656 12 85

Meer info: www.theehuisrhijnauwen.nl

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!