Landgoedrecept kersenclafoutis
Het is weer kersentijd! In een bocht van de Kromme Rijn ligt de prachtige kersenboomgaard De Knapschinkel. Amelisweerd agenda heeft een speciale wandelroute samengesteld die je naar deze kersenboomgaard leidt: Rondje kersen op Amelisweerd.

Heb je eenmaal die lekkere kersen gescoord en is er bij thuiskomst nog wat van over, dan hebben wij een heerlijk recept voor je: een clafoutis, een heerlijk kersentaartje uit de Franse keuken.

Je kent de geïllustreerde recepten van Irms misschien al van deze website. Speciaal voor jou als liefhebber van Amelisweerd & Rhijnauwen heeft Irms dit recept getekend en kun jij dit nu hier gratis downloaden!

Wil je meer weten over de geschiedenis van de kersenboomgaarden in de Kromme Rijnstreek? Lees dan ook de blog hierover: Kersentijd is wandeltijd!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang in ruil het gratis recept. Vul hieronder je naam en je e-mailadres in en klik op de button. Jouw recept opent dan meteen als downloadable pdf. Print het recept uit en maak er wat lekkers van!

Bon appétit en veel plezier op Amelisweerd & Rhijnauwen!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!