Poëziekaarten Stadsdichtersgilde

Het Stadsdichtersgilde is vanaf het begin van de campagne ‘Bescherm het bos’ betrokken bij de strijd voor het behoud van Amelisweerd. In het kader van de DAG WEG DAG op 4 november, die het slot van deze campagne inluidde, schreven vijf leden van het Utrechtse Stadsdichtersgilde speciaal voor de gelegenheid een gedicht.

Deze vijf bijzondere gedichten zijn nu als set verkrijgbaar op verschillende verkoopadressen in de stad. Voor wie in de drukke decembermaand liever vanuit z’n luie stoel deze set wil bestellen, kan nu terecht in de webshop van Amelisweerd Agenda voor de exclusieve webverkoop!

De opbrengst komt grotendeels ten goede aan de strijd tegen de verbreding van de Ring Utrecht A27/A12. In 2019 wordt de uitspraak van de Raad van State in de beroepsprocedure verwacht. Er wordt rekening mee gehouden dat de overheid met juridische middelen gedwongen moet worden zich aan deze en andere gerechtelijke uitspraken op milieugebied te houden. Voor die strijd is veel geld nodig. Door een of meerdere poëziekaartensets te kopen draag jij bij aan deze strijd.

Bestel nu!

Bestel een enkele kaartenset

Wil je de poëziekaartenset ontvangen? Leuk voor jezelf om of te versturen. Bovendien steun je zo de strijd voor het behoud van Amelisweerd en tegen de verbreding van de Ring Utrecht A27/A12.
Wees er dus snel bij en bestel!

De prijs van een enkele set poëziekaarten is € 8,95, inclusief verzendkosten. De kaarten zijn op A5-formaat en ontworpen door Habiba Doorenbos.

Bestel nu deze unieke set poëziekaarten van het Stadsdichtersgilde
Vul hieronder je naam en je adresgegevens in en bestel meteen! Betalen doe je via iDeal.
Na ontvangst van jouw betaling à € 8,95 krijg je de kaartenset binnen enkele dagen toegestuurd.

Totaal: € -

Bestel 10 kaartensets met korting

Wil je meerdere poëziekaartensets ontvangen? Leuk voor jezelf én om aan anderen te versturen of weg te geven. Bovendien steun je zo de strijd voor het behoud van Amelisweerd en tegen de verbreding van de Ring Utrecht A27/A12.

De prijs voor 10 sets poëziekaarten is € 65,00, inclusief verzendkosten. De kaarten zijn op A5-formaat en ontworpen door Habiba Doorenbos.

Bestel nu deze unieke sets poëziekaarten van het Stadsdichtersgilde
Vul hieronder je naam en je adresgegevens in en bestel meteen! Betalen doe je via iDeal.
Na ontvangst van jouw betaling à € 65,00 krijg je de kaartensets binnen enkele dagen toegestuurd.

Totaal: € -

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!