Natuurlijk wil je ook weten hoe de Amelisweerd Agenda 2017 er uit ziet. In onderstaand filmpje zie je voorbeelden van een aantal dubbele pagina’s zoals ze er tijdens het ontwerptraject uitzagen. Inmiddels is de definitieve versie verkrijgbaar en kun je een filmpje met het proefmodel in de hoofdrol bekijken op de infopagina over de Amelisweerd Agenda 2017.

Het formaat van de ‘dichte’ agenda is een liggend A5 en de agenda is voorzien van een ringbandspiraal. Natuurlijk is er in de agenda ruimte om jouw personalia in te vullen en bevat de agenda een jaaroverzicht 2017 en 2018 en een overzicht van de feestdagen en vakanties in Nederland in 2017. Wat de agenda een echte Amelisweerd Agenda maakt is de vermelding van alle data van bijzondere dagen op de landgoederen, zoals de Zonnige Zondagen op boerderij De Zonnewijzer, de data van MOA | Museum Oud Amelisweerd, workshops, excursies en open dagen, Fête de la Nature, etc.

Word je al enthousiast? Zorg dat je niet misgrijpt en ga snel naar de contactpagina en laat je gegevens achter op het contactformulier. We sturen je dan informatie over hoe je kan bestellen. Ook als je nog vragen hebt kun je via het contactformulier contact opnemen.

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!