Op Amelisweerd & Rhijnauwen kan het vooral in de weekenden erg druk zijn. Van tevoren kijken of een bezoekje op dat moment wel zo handig is, is dan een slim idee. Dat checken kun je nu doen met de Druktemonitor Utrecht, een online kaart waarop je in één oogopslag een indruk krijgt waar het druk of rustig is in de provincie Utrecht. Ook kun je meteen zien welke alternatieven er zijn.

Kijk op Druktemonitor Utrecht en vul ‘Amelisweerd’ of ‘Rhijnauwen’ in. De kaart geeft dan een aantal locaties op de landgoederen en laat aan de hand van een stoplichtmodel zien hoe druk het is: groen is rustig, oranje is gemiddeld en rood is druk.

De actuele informatie op de kaart komt meestal van lokale experts, zoals ondernemers, beheerders van recreatieterreinen en toezichthouders. Zij proberen de drukte zo vaak als mogelijk up-to-date te houden. Daarnaast is er een patroon opgenomen van een gemiddelde weekdrukte van de betreffende locatie. Is het ergens (te) druk, dan kan het verstandig zijn om een alternatieve locatie te bezoeken. De Druktemonitor Utrecht geeft hiervoor enkele (minder drukke) suggesties.

Veel plezier als je eropuit trekt!

De afbeelding bevat een willekeurig momentopname van de druktemeter. Klik op de link in de tekst of op de afbeelding hieronder om de actuele status te zien.

Druktemeter Utrecht

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!