De teller van de crowdfunding staat op € 9.485, nog iets meer dan € 500 te gaan voordat het streefbedrag van € 10.000 is bereikt. De crowdfunding loopt nog maar een week, dus zorg ervoor dat voor zaterdag 31 oktober ook jouw bijdrage binnen is: Red het Vogelnest

Over dit initiatief
Het Vogelnest is al meer dan 50 jaar dé plek waar kleuters uit Utrecht en Bunnik hun eerste schoolreisjes beleven. Deze mooie plek heeft nu dringend financiële hulp nodig om te verbouwen. Daarom is deze actie gestart door de gedreven vrijwilligers die zich met hart en ziel inzetten om deze groene kleuterspeelplek draaiende te houden!

Red Het Vogelnest
Help mee en laat kleuters nog lang genieten van dit groene en natuurlijke kleuter-schoolreisje!

Het Vogelnest is een prachtige groene plek met volop groen en natuurlijke uitdaging waar jonge kinderen kunnen genieten en ontdekken. Een plek die het waard is om nog decennia lang voor heel veel kleuters te behouden, maar daar is wel wat voor nodig!

De vrijwilligers van Het Vogelnest roepen iedereen met hart voor deze fantastisch groene plek op om te helpen! Ze hebben jouw hulp en financiële impuls nodig zodat zij Het Vogelnest klaar voor de toekomst kunnen maken. Het gebouw is toe aan een grondige renovatie om weer aan de huidige eisen te voldoen. Tegelijkertijd is er uitbreiding nodig doordat kleuterklassen steeds groter zijn. Ook is de wens om het hele jaar (ongeacht het weer) open te zijn, zodat meer scholen in Het Vogelnest terecht kunnen. Beschutte buitenplekken zijn dan onmisbaar.Wat is er nodig?

  • Modernere faciliteiten
  • Uitbreiding pand
  • Natuurlijke schuilplekken
  • Veilige speelzolder
  • Renovatie van het dak
  • Isolatie en verwarming
  • Duurzame glazen pui

Bouw jij mee met Het Vogelnest?
De financiële investering die nu nodig is, kan niet alleen door het vrijwillig bestuur opgebracht worden, daarom wordt jouw hulp gevraagd Met een gift van ouders, een actie van de kinderen zelf of van scholen en verenigingen kan iedereen meehelpen en Het Vogelnest weer klaar voor de toekomst te maken.

Jij kan nu de crowdfunding steunen door een bedrag te doneren op Voorjestadsie/Redhetvogelnest

Wie zijn de vrijwilligers van Het Vogelnest?
Wij zijn een club gedreven vrijwilligers die zich met hart en ziel inzetten om deze groene kleuterspeelweide draaiende te houden!

Barbe Messing, Aly Hiemstra, Judith van der Lee, Hylke Koers en Claire Mensing. Neem gerust contact met ons op als je ideeën of andere hulp hebt: bouwmee@hetvogelnest-utrecht.nl

Foto’s: Het Vogelnest

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!