Amelisweerd & Rhijnauwen zijn een inspirerende omgeving. Het vele groen, de rust,de levendigheid, de mensen… Niet zo raar dus dat je de landgoederen dus ook op social media tegenkomt.

Zo is Amelisweerd Agenda zelf ook op Instagram. Niet alleen om mooie plaatjes te posten van de natuur en de mooie plekjes op de landgoederen, maar ook om andere mensen te vinden en te volgen die zelf mooie plaatjes posten op Instagram. Als je bijvoorbeeld zoekt op #amelisweerd kom je heel wat moois tegen.

Zo kwamen we pas ook een prachtige tekening tegen van ridderhofstad Rhijnauwen, gemaakt door Marike Stokker onder de naam Kunstmarike. Marike is een urban sketcher die vooral het stadse leven vastlegt, maar er dus ook op uittrekt naar de wat minder ‘urbane’ omgeving van de landgoederen. Op de website van Marike kun je nog veel meer werk van haar bekijken.

Omdat we bij Amelisweerd Agenda ook altijd veel inspiratie opdoen op de landgoederen, vinden we het ook leuk om te laten zien hoe de landgoederen anderen inspireren Vandaar dat we ook graag samenwerken met kleine zelfstandige ondernemers die op de een of andere manier hun brood verdienen op de landgoederen, zoals bijvoorbeeld met het sinds kort in het koetshuis van Nieuw Amelisweerd gevestigde Atelier Amelisweerd.

Heb je zelf ook iets te melden of te laten zien aan de leifhebbers van Amelisweerd & Rhijnauwen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Afbeelding: Copyright Marike Stokker.

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!