Decemberactie Kalender 2019

Ben je zelfstandig ondernemer en op zoek naar een leuk decembercadeau voor je klanten en relaties?

Met een persoonlijk decembercadeau laat jij als ondernemer je klanten en relaties voelen dat ze belangrijk voor je zijn! En met de Amelisweerd Moestuinrecepten Kalender 2019 zorg je ervoor dat je klanten en relaties jou een heel jaar lang elke dag tegenkomen!

Ondernemer Romy Schneider van Vastgoedadvies voor Scholen bestelt al voor het tweede achtereenvolgende jaar de A3-kalender, omdat die bij haar klanten en relaties goed in de smaak valt. Voor jou als zelfstandige ondernemer met een beperkt budget dus misschien ook een leuk idee: deze leuke kalender met je eigen logo op de voorkant!

De Amelisweerd Moestuinrecepten Kalender 2019 is op zich al een feest voor het oog, met geïllustreerde moestuinrecepten en mooie foto’s en tekeningen van de landgoederen, maar met je eigen logo op de cover spring je helemaal in het oog!

Bestellen

Lijkt het je wat? Je kunt jouw kalenders nu bestellen, bij een minimale afname van 10 stuks betaal je € 76,50 excl. btw.(€ 92,60 incl. btw), inclusief verzendkosten (1 adres in Nederland). Lever je logo aan, bij voorkeur als vector-bestand (.ai, .eps, .pdf) of anders als high res .jpg.

Na aanlevering van je logo en je betaling krijg je je kalenders binnen vijf werkdagen geleverd op het door jou opgegeven adres en kun je je klanten en relatie blij maken met dit bijzondere en persoonlijke cadeau! Uiteraard ontvang je ook een gespecificeerde factuur.

Heb je andere wensen of wil je een veel hogere oplage bestellen? Neem dan contact op via het contactformulier.

Klik op onderstaande tekst, vermeld je contactgegevens in de mail en voeg je logo-bestand als bijlage toe.

STUUR JE LOGO IN

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!