Kempo Vereniging Shaolin Ch’uan Fa is al vanaf 1975 actief in Utrecht. De verschillende trainingen vinden over het algemeen plaats in of bij de gymzaal aan de Goeree in Lunetten, maar bij goed weer vinden de trainingen ook in de buitenlucht plaats. Zo is Shaolin Ch’uan Fa ook vaak te vinden in De Kuil, een bekende sportplek in park De Koppel in Lunetten.

Afgelopen week kwamen we Shaolin Ch’uan Fa tegen op een wel heel bijzondere plek: Amelisweerd. De deelnemers hadden zich verzameld bij het onderkomen van Atelier Amelisweerd: het koetshuis van Nieuw Amelisweerd, waar tot voor kort de bakkerij van de Veldkeuken gevestigd was.

Op het grasveld voor het koetshuis vond in de avondzon de buitentraining plaats, in dit geval de Yin-training, die in het teken staat van dynamiek, qigong en meditatie. De Yin-training is de tegenhanger van de Yan-training die op een ander moment gegeven wordt en waar het gaat om harding, sparring en het oefenen met stootkussens.

Zomertrainingen & introductiecursus

In de maanden en juli en augustus wordt er op maandag vanaf 20.00 uur tot zonsondergang getraind op de Weide tot Vermaeck op Rhijnauwen. Zie de plattegrond voor de exacte locatie.
In september start dan weer het reguliere seizoen met in de tweede week van september een introductiecursus.

Sowieso nieuwsgierig? Als je een keer langs wilt komen voor een gratis proefles ben je van harte welkom om een keer mee te doen. Je hoeft dit niet van te voren te laten weten. Kijk op de website van Shaolin Ch’uan voor meer info over trainingstijden etc.

Is je interesse gewekt en wil je meer weten over Kempo? Kijk dan op de website van Kempo Vereniging Shaolin Ch’uan Fa.

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!