In verband met werkzaamheden aan de provinciale weg tussen Utrecht en Bunnik zijn de landgoederen Oud Amelisweerd & Rhijnauwen komend weekend minder goed bereikbaar per auto.
Ook komend weekend zijn de landgoederen Oud Amelisweerd & Rhijnauwen en de daar gevestigde bedrijven per auto minder goed bereikbaar wegens wegwerkzaamheden aan de N411 (Koningsweg en Koningslaan). De provinciale weg tussen Utrecht en Bunnik wordt ook komend weekend, 18 – 21 oktober. weer gesloten voor auto’s.

Kom je met de fiets of te voet? Dan kun je nog gewoon van de weg gebruik maken. Ook als je gebruik maakt van het OV blijven de landgoederen bereikbaar. De bushaltes ‘Utrecht, Koningsweg 175’, ‘Bunnik, Oud Amelisweerd’ en ‘Bunnik, Rhijnauwenselaan’ blijven in gebruik, eventueel met extra voorzieningen.

Het Pop-up Museum en de Veldkeuken zijn met de auto uitsluitend vanuit Utrecht bereikbaar.
De bakkerij van de Veldkeuken, Theehuis Rhijnauwen en Stayokay (café en hostel) zijn met de auto uitsluitend vanuit Bunnik bereikbaar.
In verband met de werkzaamheden en de wegafsluiting ter hoogte van Vroeg is de pop-up winkel van Vroeg komend weekend alleen bereikbaar via de Achterdijk..
Op zaterdag kun je wel terecht op de Vredenburgmarkt in Utrecht, waar Vroeg elk weekend, met brood en patisserie, aanwezig is.

Volg voor je eigen veiligheid en die van anderen in ieder geval altijd de instructies van de verkeersregelaars!

Foto: Vroeg.

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!