Ga je mee op schattenjacht?

De schatten die je gaat vinden zijn niet zomaar schatten; Speurvontuur neemt je mee op een spannend piratenavontuur naar de schatten in jezelf.

Deze ervaringstocht is ontwikkeld door een kindercoach met een liefde voor speurtochten. Het doel is kinderen vertrouwd te maken met de mooie eigenschappen in zichzelf en om ouders en kinderen te stimuleren daarover te praten.

Al spelenderwijs maak je een prachtige wandeling waarin verbinding en verwondering hand in hand gaan. De kinderen gaan zo op in het verhaal dat ze niet door hebben dat ze een lange wandeling van ongeveer vier km aan het maken zijn.

De tocht start bij de Veldkeuken, voert langs de kinderboerderij, door het Trapeziumbos en het engelse werk naar het veld met de piknikbanken. Een route met afwisseling en mooie paadjes. Om de weg te vinden moet je soms echt goed nadenken en puzzelen, hiervoor worden onder andere echte fysieke schatkaarten gebruikt. De tocht zit vol verassingen en aan het einde wacht een mooie beloning.

Als je deze tocht wilt doen kun je hem bestellen op de website van Speurvontuur. Dan krijg je een pakket thuisgestuurd met schatkaarten, opdrachten envelopjes, piratenbandana’s en nog veel meer. Je kan de tocht op eigen houtje op een door jou gekozen moment uitvoeren.

Speurvontuur Amelisweerd

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!