Beleef de geschiedenis van Amelisweerd met verhalenverteller Godefridus

Zondag 5 november, 14:0015:30 uur

Een levendige rondleiding door Amelisweerd? Daarvoor moet je bij verhalenverteller Godefridus zijn. Tijdens zijn StoryTrail Theaterwandeling neemt hij je mee op een avontuurlijke tocht door het bos. Onderweg beleef je de sagen en legenden van het eeuwenoude landgoed. Je kunt mee wandelen op zondag 5 november.

De StoryTrail wandeling door Amelisweerd laat je de magie van verteltheater ervaren. Niet binnen, in een zaaltje, maar frank en vrij in de buitenlucht. De prachtige bosschages, lanen en vijvers van het stadsbos vormen het decor waarin de verhalenverteller je meeneemt naar het verre verleden.

Dat gaat wat worden, want Amelisweerd heeft in de loop der jaren heel wat meegemaakt. Koning Lodewijk Napoleon heeft hier gewoond – acht dagen slechts, maar toch! Een merkwaardige markies heeft hier zijn sporen nagelaten. En wat te denken van het bloedstollende verhaal van Ridder Amelis, aan wie het landgoed zijn naam te danken heeft? Dwalend door het groen brengt verteller Godefridus de geschiedenis tot leven. Ga mee, laat je betoveren en beleef een historisch natuuravontuur dat je niet snel zult vergeten!

De StoryTrail wandeling Amelisweerd begint op zondag 5 november 2023 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl.

Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

Foto’s: StoryTrail.nl

godefridus15-verteller-stadswandeling-storytrail-6

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!