Excursie met de bosbaas over beheer van de landgoederen

Vrienden van Amelisweerd Natuureducatie
Vanwege de vele regen die verwacht wordt is de excursie op 20 oktober over bosbeheer met de bosbaas van Amelisweerd, Martijn Wolthers, afgelast. De excursie vindt nu plaats op vrijdagmorgen 10 november om 10.30 uur. De eindtijd is rond 12.00 uur. Er zijn nog plekken beschikbaar!

Altijd al willen weten hoe de landgoederen beheerd worden? Tijdens deze excursie vertelt de bosbaas Martijn Wolthers hoe het zit en geeft hij antwoord op allerlei vragen, zoals: Wat is het verschil in beheer tussen de diverse bosdelen in de landgoederen? Wat wordt gedaan met zieke en dode bomen? Wat is de waarde van de dode bomen die je tegenwoordig steeds vaker ziet liggen? Hoe wordt recht gedaan aan de cultuurhistorie van de bossen? Waar zijn die zakken voor die je soms ziet hangen onder aan de stam van nieuw aangeplante bomen?

Start vrijdagmorgen 10 november: 10.30 uur. De eindtijd is rond 12.00 uur. We verzamelen bij restaurant de Veldkeuken in Oud Amelisweerd, Koningslaan 11, Bunnik vanaf 10.15 uur. Het maximum aantal deelnemers is 12, er zijn nog plekken beschikbaar

Meld je snel aan! We verzoeken iedereen een klein bedrag (minimaal € 3.00) over te maken op rekeningnummer NL21 INGB 0004 056 570 Vereniging Aktie Amelisweerd te Utrecht onder vermelding van de excursiedatum plus het aantal deelnemers. Dit bedrag komt ten goede aan onze activiteiten voor het behoud en ontwikkeling van de (natuur)waarden op de landgoederen.

Aansluitend graag een mailtje naar info@vriendenvanamelisweerd.nl zodat we een bevestigingsmail kunnen sturen.
Meer info op de website van Vrienden van Amelisweerd.

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!