Actie van Vroeg voor steun verenigingsleven blijkt groot succes

De gevolgen van Corona zijn voor velen zichtbaar en voelbaar. De horeca die opnieuw gesloten is en opzeggingen van leden zorgen ervoor dat sportverenigingen een groot deel van hun inkomsten missen. Restaurant Vroeg is hierop ingegaan door de verenigingen te steunen met een Oliebollen Club-Actie. Dit blijkt een succes voor de bakkerij en het horecabedrijf uit Bunnik.

Met de actie kunnen leden van de verenigingen oliebollen van Vroeg verkopen aan vrienden, familie, buren en relaties van de club. Voor elke 10 euro aan verkochte oliebollen, doneert Vroeg 4 euro aan de clubkas. Onder andere Voetbalvereniging Bunnik ’73 en Gymnastiekvereniging De Gemzen en diverse verenigingen uit de regio gaan aan de actie meedoen. Harold Wennink, bedrijfsleider van Vroeg: “Wij zijn continue op zoek naar mogelijkheden om deze tijd door te komen, en op deze manier steunen we ook nog het verenigingsleven dat we een warm hart toedragen”. Het restaurant hoopt hiermee ruim 100.000 oliebollen te verkopen.

Voor restaurant en bakkerij Vroeg uit Bunnik is het de derde (gedeeltelijke) sluiting in anderhalf jaar. Vorig jaar mei werd Vroeg getroffen door een brand en na een korte heropening van november tot half maart volgde de eerste semi-lockdown. Inmiddels is het restaurant wederom gesloten. Gelukkig heeft de bakkerij van Vroeg deze periodes steeds door kunnen werken en de gasten van brood en patisserie kunnen voorzien. De bakkers zullen dan ook met veel enthousiasme de heerlijke oliebollen voor de verenigingen gaan bakken. Deze oliebollen, die diverse malen hoog geëindigd zijn in de AD oliebollentest, zullen uiteraard volgens de geldende maatregelen uitgeleverd worden bij de clubs.

Voor andere geïnteresseerde verenigingen zijn er nog enkele data mogelijk.

 

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!