Staycation op de landgoederen

Zomervakantie, de tijd om er op uit te trekken met je (klein)kinderen.
Dit jaar is het jaar van de ‘staycation’: lekker dicht in de buurt samen met de kids leuke dingen doen.

Op en rond Amelisweerd & Rhijnauwen is genoeg te doen. Lekker wandelen over de paden door het bos en door de weilanden, luieren op een veldje langs de Kromme Rijn of een pannenkoek scoren bij Theehuis Rhijnauwen. Als je een paar van dat soort activiteiten combineert, heb je zo een dagvullend programma bij elkaar gesprokkeld. Met de fiets ben je zo vanuit de stad in dit heerlijke natuur- en recreatiegebied. Om je op weg te helpen heb we vijf tips op een rijtje gezet waarmee je absoluut gaat scoren bij je kinderen! En met de routekaart van onze pannenkoekenfietstocht weet je precies waar je zijn moet!

Schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief van Amelisweerd Agenda en ontvang onze vijf tips als pdf, inclusief de routekaart van de pannenkoekenfietstocht. Veel plezier!

Download hier jouw 5 Staycation tips inclusief fietsroutekaart!

Vul hieronder je naam en je e-mailadres in en klik op de button om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Met de nieuwsbrief houden we je op de hoogte van de activiteiten op de landgoederen.
Je kunt je altijd weer uitschrijven via de link onderaan de nieuwsbrief. Lees onze privacyverklaring om te weten hoe we met je gegevens omgaan.
Als je op de knop geklikt heb om je in te schrijven, verschijnt een link waarmee je de pagina met de gratis Staycation-tips kunt openen en meteen als pdf kunt downloaden. Op de achterkant vind je de routekaart.

Je kunt de pdf ook dubbelzijdig uitprinten en meenemen op je tocht.

Veel plezier op de landgoederen!

5 tips staycation 2020 Amelisweerd Agenda

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!