‘Kastelenroute’, een wandeling die je langs de voormalige kastelen en de historische moestuinen op Amelisweerd & Rhijnauwen voert.
Lees hier meer over deze route: Kastelenroute Amelisweerd & Rhijnauwen

Download hier jouw versie van de Kastelenroute! De plattegrond bevat informatie én foto’s van de leukste en mooiste plekjes op de landgoederen!

Vul hieronder je naam en je e-mailadres in en klik op de button om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Met de neiuwsbrief hoduen we je op de hoogte van de activiteiten op de landgoederen.
Je kunt je altijd weer uitschrijven via de link onderaan de nieuwsbrief. Lees ook onze privacyverklaring.
Als je op de knop geklikt heb om je in te schrijven, verschijnt een link waarmee je de pagina met de Kastelenroute kunt openen en meteen als pdf kunt downloaden.
Je kunt de pdf ook uitprinten. Als je de pdf dubbelzijdig en zonder marges uitprint, kun je het A4 terugvouwen tot een handig klein formaat dat je zo bij je kan steken.

Veel plezier op de landgoederen!

Amelisweerd & Rhijnauwen
In een bocht van de Kromme Rijn bij Utrecht liggen de landgoederen Oud & Nieuw Amelisweerd en Rhijnauwen verscholen. Dit unieke rivierlandschap herbergt historische landhuizen en moestuinen, parkbossen, weides en boomgaarden. In deze prachtige omgeving kun je volop genieten van de vele planten- en diersoorten, de statige parklanen, de kronkelige bospaadjes en het jaagpad langs het water. Maar ook vind je er het zorgvuldig gerestaureerde landhuis Oud Amelisweerd met het schitterende historische Chinees behang.

Op de landgoederen kun je ook heerlijk recreëren: wandelen, fietsen, kanoën en sporten. Maar ook lekker spelen en picknicken op de speelweides. Moe geworden en trek gekregen? Er zijn veel leuke plekken om even uit te rusten en te genieten van een complete maaltijd of een kopje koffie. En je vindt het allemaal terug op deze website!

Op bovenstaande plattegrond zie je wat waar op de landgoederen te vinden is. Op deze website vind je allerlei praktische informatie en een overzicht van alle bijzondere data op de landgoederen.

Doneer hier € 1,00 – of een ander bedrag – en steun zo de makers van deze website.
De betaling verloopt via iDeal.

Doneer € -

Pin It on Pinterest

Share This