Samen wandelen: gezellig, groen en gezond!

‘Voor een gezond lichaam en gezonde geest is het van belang elke dag voldoende te bewegen. Geniet daarbij vooral ook van de natuur!’

Professor Erik Scherder (ambassadeur van stichting Gezond Natuur Wandelen)

 

Met Gezond Natuur Wandelen adem je alle ingrediënten in voor een goed gevoel: buurtgenoten ontmoeten, bewegen en de mooie natuur ervaren. De wekelijkse wandelingen van Gezond Natuur Wandelen zijn een positieve ervaring waar je de rest van de week met een glimlach op terugkijkt én zetten aan tot meer. Je ontmoet nieuwe mensen, buurtgenoten die net als jij behoefte hebben aan wat contact, gezelligheid en een frisse neus. In een rustig tempo, want iedereen is welkom. Op een vaste tijd en een vaste plek in de buurt. Jouw wekelijkse wandeling met Gezond Natuur Wandelen voert je altijd door het groen, want ook de natuur haalt het beste in je naar boven. Het is bovendien gezond en nog gratis ook: je betaalt alleen voor een kopje koffie of thee na afloop. Samen wandelen op Amelisweerd maakt ook jouw week leuker!

Wekelijks Gezond Natuur Wandelen op Amelisweerd

Wandel je mee met Gezond Natuur Wandelen? Elke woensdag wordt er gewandeld op Amelisweerd. Verzamelen op de parkeerplaats bij Oud-Amelisweerd op woensdagochtend 10 uur met begeleider Leonoor.

Lijkt het je leuk om een keer mee te wandelen? Gezellig! Je bent van harte welkom.

Lees hier meer over Stichting Gezond Natuur Wandelen

Afbeeldingen: Stichting Gezond Natuur Wandelen

Natuur Wandelen Amelisweerd

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!