Betoverende kersenbloesem

Zo prachtig mooi zijn de kersenbloesems, elk jaar is het genieten als de bloesem bloeit. Op het jaagpad op Amelisweerd kan je onder de bloesem doorlopen en voel je je voor even betoverd. Maar helaas dit jaar even niet! De bloesem is er volop, maar het jaagpad langs de kersenboomgaard is gesloten. Gelukkig kan je van een afstand wel genieten van de bloesem. Vanaf de weide, naast de walnotenboomgaard heb je prachtig zicht op de bloesem. Sluit even je ogen en stel je voor dat je eronderdoor loopt. Zo ben je vanaf de overkant toch dichtbij de kersenbloesem. De zon schijnt, de lucht is blauw en ook volgend jaar bloeit de bloesem weer. Als in juni de kersen rood zijn, hopen we dat het jaagpad weer open is. Maar tot die tijd houden we nog afstand van elkaar en de bloesem.

Rondje kersen voor jou

Omdat het op Amelisweerd zeker in het weekend ook op de weide nog steeds te druk kan zijn om afstand te houden, hebben we hier de mooiste bloesemfoto’s van Amelisweerd voor jullie verzameld. Zo kan je er toch even zijn en genieten van het moois. Wil je meer weten over de geschiedenis van de kersenboomgaarden op Amelisweerd? Lees dan onze blog: kersentijd is wandeltijd.
En download alvast de wandeling: Rondje kersen op Amelisweerd Rondje kersen op Amelisweerd
Zo kun je je alvast verheugen op deze mooie wandeling, die je straks weer kan gaan maken.

Amelisweerd Agenda in coronatijd

Afgelopen weken hebben we bij de Amelisweerd Agenda niet stil gezeten, maar juist geprobeerd om jullie te blijven informeren en inspireren met het mooie van Amelisweerd. In deze tijd blijken ontspanning, bewegen, samen zijn en samen dingen ondernemen (in huiselijke kring) heel belangrijk om je goed te voelen. Genieten van de kleine dingen, dichtbij huis. En het blijkt mogelijk, al is alles anders. Bij deze onze ideeën van afgelopen weken nog even voor jou op een rijtje:

Blijf in contact

Met onze creativiteit en ideeën willen we jullie ook komende weken blijven verrassen. Aan de hoeveelheid downloads kunnen we wel zien dat jullie onze blogs waarderen. Maar het is ook leuk als je je reactie, tips of anekdote over Amelisweerd met ons deelt in je reactie onder deze blog. Zo blijven we in contact en tot volgende week!

 

 

 

 

Doneer hier € 1,00 – of een ander bedrag – en steun zo de makers van deze website.
De betaling verloopt via iDeal.

Doneer € -

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!