Een bezoek aan de landgoederen Amelisweerd & Rhijnauwen betekent heerlijk genieten van de natuur én van al het goede dat de landgoederen te bieden hebben. Hou bij je bezoek aan de landgoederen rekening met de in verband met corona opgestelde regels.

Vanwege de coronamaatregelen was de horeca lange tijd gesloten, maar inmiddels zijn de diverse terrassen én de horeca binnen weer open. Lees hier meer over de mogelijkheden van terras- en horecabezoek op de landgoederen: Terrassen en horeca weer open.

Genieten op de landgoederen, toch?

Genieten op de landgoederen, toch?

Het heerlijke weer van de afgelopen dagen, dat hopelijk ook nog wel even stand houdt, lokt talloze bezoekers naar de landgoederen. Iedereen weet wel een manier om te genieten van al het moois dat Amelisweerd & Rhijnauwen te bieden heeft: luieren in het zonnetje,...

Amelisweerd Agenda op Instagram

Amelisweerd Agenda plattegrond

Breng je een bezoek aan Amelisweerd & Rhijnauwen en wil je weten waar je kan parkeren of je je fiets neer kan zetten? Of wil je een leuke wandelroute over de landgoederen uitstippelen en nog even kijken waar wat ook al weer zit? Kijk dan op de plattegrond van Amelisweerd Agenda. De plattegrond van Amelisweerd Agenda is hier als gratis download beschikbaar. Met aanvullende info op de kaart en op de achterzijde.

Vul je naam en e-mailadres in om je in nte schrijven voor de nieuwsbrief, in ruil krijg jij toegang tot de plattegrond via de link die na aanmelding onder dit tekstblok op deze pagina verschijnt. Weer uitschrijven voor de nieuwsbrief kan natuurlijk altijd.

Welkom op Amelisweerd & Rhijnauwen

Op deze website vind je allerlei handige informatie over de landgoederen Amelisweerd & Rhijnauwen.

Op de evenementenkalender vind je alle activiteiten terug die op de landgoederen plaats vinden.

Onder eten & drinken kun je zien op welke plekken je lekker kunt eten, inclusief de contactgegevens van Theehuis Rhijnauwen, het Stayokay café, de Veldkeuken en Vroeg.

Onder cultuur & natuur vind je o.a. informatie over Pop-up Museum Oud Amelisweerd en fort bij Rijnauwen, maar ook over andere plekken die de moeite van het bezoeken waard zijn.

Onder bedrijvigheid op de landgoederen vind je alle andere ondernemers terug die op de landgoederen hun werk doen, zoals boerderij de Zonnewijzer, tuinderij de Volle Grond en bloemisterij Bloemkracht8.

Onder praktische wenken vind je informatie over op welke manieren je naar de landgoederen toe kan gaan en over wat je waar wel en wat je waar niet mag doen: wandelen en fietsen, hond los of niet, picknicken parkeren, etc.

Op de plattegrond, die je gratis kunt downloaden, kun je zien welke op welke paden en wegen je kunt wandelen en fietsen en waar je kunt parkeren. Ook vind je op de plattegrond alle locaties terug van de ondernemers en organisaties die op de landgoederen gevestigd zijn.

Heb je even geen tijd om Amelisweerd & Rhijnauwen te bezoeken? Neem dan even een kijkje bij de landgoederen in beeld om de sfeer te proeven, je komt hier de mooiste foto’s & filmpjes van de landgoederen tegen.
Bij flora & fauna kom je meer te weten over wat er groeit en bloeit op de landgoederen en welke dieren zich verschuilen in het struikgewas…

Op de hoogte blijven? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief van Amelisweerd Agenda.

Volg Amelisweerd Agenda

Volg Amelisweerd Agenda

Amelisweerd & Rhijnauwen op Twitter

Blij met de informatie op deze website? Laat een review achter geef ons jouw sterren *****

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

www.amelisweerd.com
Average rating:  
 2 reviews
by Cees on www.amelisweerd.com
Handig!

Handige up-to-date informatie over wat er op Amelisweerd & Rhijnauwen te doen is.

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»
 

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!